7 augusti 2018

1År4ÅrPizzaOchÖvrigtHögaktuellt



Här sitter jag och myser med tända ljus och njuter av lugnet, tystnaden och ensamheten. Gustav hoppade precis ner från sin favoritfåtölj till vänster i bild, tror han tog kattluckan ut. Jag vet att jag tjatar, men jag gillar verkligen vårt uterum. Skulle vilja pimpa det lite mera men jag har ingen inspiration på den fronten heller. Jag hinner, det är en dag i morgon också. Annars får jag väl i värsta fall ringa Ernst.
Gjorde comeback på jobbet i helgen och har inte ett skvatt att orda om det.





Tänk att det i går var exakt ett år sedan Anne & Torbjörn gifte sig. Vad kul vi hade!  Och vad ont jag hade! Vilken helg jag fick vara med om, kan man få göra om det, fast utan smärta i nackhelvetet?
Jag fick den stora äran att vara en av två toastmadamer också, stort och ärofyllt. Glömde säga en del men äsch det nog gick hyfsat ändå.
Det jag ångrar är att jag slängde min handskrivna lapp med mitt tal till Anne, eller tal? Svamlade nog mest om bl.a likheterna mellan oss trots åldersskillnaden, samma intressen, hotellövernattningar, bubbel, schlager, ESC, pepparkaksdeg, Carola, mjukglassar, ABBA och färgen rosa.

Tack än en gång för jag fick vara med att dela denna fantastiska helg med er ❤







I lördags provade Rudolf att göra pizza i våran värstinggrill. Blev inte dom snyggaste pizzorna men fasen dom godaste med frasiga bottnar och massa gott gojs på. (Kollade naturligtvis upp att det var tillåtet att grilla på den egna tomten)
Detta var en provomgång och vi insåg snabbt att vi måste inhandla en större pizzaspade. Då går det säkert lättare att hantera dessa sladdriga pizzor och placera dom fint på den 200-gradiga pizzastenen utan att för den delen riskera att skinka, mozzarella, lök, paprika och annat glider av. Snacka om I-landsproblem.




Tänk att den här lilla vackra, ljuvliga varelsen som flyttat in i mitt hjärta 
för gott fyller 4 år precis om en månad.
❤❤❤❤


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar