1 augusti 2018

WenngarnsBageri&CafeVärldsklass!


 I lördags återlämnade jag Frallan till sina ordinarie vårdnadshavare. Tror det var Alessia som blev gladast av att återse sin dreglande storebror. Långa, många och väldigt blöta pussar utbyttes dom emellan.
På söndagen var tanken att jag skulle stå på bakluckeloppisen på Wenngarn. Min plan var att i god tid hinna röja vindsförråd och alla andra ställen där det skräpar saker vi inte behöver längre. Men p.g.a rådande väderlek fanns det såklart ingen som helst ork att göra det. Blir svimfärdig bara att gå till brevlådan tur och retur.
Men Anne var mer förberedd så jag bestämde mig för att hänga med i alla fall, som sällskap och dragplåster till henne.


Såklart passade det efterlängtande regnet på att anlända just exakt den morgonen. Och det kom med besked, det öste ner och jag kan inte annat än säga att det var underbart uppfriskande! Vi bestämde oss för att njuta av frukostbuffén som Wenngarns Bageri & Café har på helgerna i väntan på att regnet skulle avta, för det skulle det enligt Klart-appen. Och väderappar har väl sällan fel eller?!


 Så mycket gott!


Högsta betyg på den här frukostbuffén.
Rekommenderas! 


När vi hade ätit klart hade även regnet slutat och Anne packade upp alla sina saker. Jag hoppas jag har ork och kraft att gå igenom förråden tills nästa gång det är dags för bakluckeloppisen.
Himla kul grej, man blir av med grejer, får in lite tjabbenysing och sen har vi kul dessutom.
Det har vi för övrigt alltid Anne och jag om nu någon skulle tvivla på det. Jag fyndade lite saker bland stånden också, sex stycken barnböcker för 10:-/styck. Missade precis ett par skridskor till Stella, helt nya i förpackning för 40:-! Någon hann före, man ska alltså inte vela utan slå till direkt.


Förbeställde fyra räkmackor av Krister och Maria på bageriet som jag hämtade när jag åkte hem framåt eftermiddagen. Kolla! Är inte det världsklass på dessa? 


Ingrid och Micke kom på kvällsfika och vi avnjöt mackorna tillsammans med en sval flaska spumante från Contratto, den första vingården vi besökte i höstas när vi var i Piemonte. Gustav fick nykokt torskrygg som Ingrid hade med sig. Han åt upp allt sen fick han även fri tillgång till räkorna, fanns ju massor på våra mackor. Både katten och vi blev mätta...länge! Bra söndag helt enkelt.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar