16 augusti 2018

SolCarlosGustavIsJubelidioter


Sammanfattning av den här dagen lyder som följer. Träningen blev det inget av. Hade som alltför  ofta en sömnlös natt. Gick inte att sova, många tankar, snarkande make, världsproblem som ska lösas och med en hjärna som snurrar fort var det kört.  Jag tittade på klockan sista gången 4.30. Typ när Rudolf börjar vakna till liv.
Vaknade flera timmar senare vid 10.00, fick några timmar i alla fall. Har känt mig trött hela dagen.
Hoppas denna natt blir bättre.

Min planerade laxteriyaki med ris blev nedröstat som middagsförslag. Rudolf var sugen på korv. Korvkorvkorv, vi älskar korv. Hur kan man inte gilla korv? Obegripligt för mig.
Vi grillade våra korvar och Gustav gjorde anspråk på mitt mjölkglas. Han tyckte det var lite för lite upphällt i det, svårt att nå för honom. Men som alltid löste pappa Rudolf det med att hämta en liten anpassad skål till kissen.


Det här måste väl ända vara den mest använda prylen i Pettssonska Palatset den här sommaren? Rudolf "hittade" en vad han trodde trasig ismaskin på ett hemligt ställe. Den stod i kastahögen och väntade alltså på att bli bortforslad. Men händige herrn kopplade in den i vattenslangsutkastaren (heter det så tro?) och sen har den stått ute hela sommaren och levererat is till oss. Inte var den trasig, fungerade ypperligt. Vi har ju druckit en och annan Aperol Spritz den här sommaren, då går det åt en herrans massa is.
Det är en stor pjäs, heter visst restaurangismaskin. Stella tyckte det var jättekul när jag visade henne den. Hon plockade is i 170 och placerade ut på lämpliga ställen, typ sin lilla pool.


Kolla här då!  Rudolf sökte till Robinson sommaren 2003. Alltså inte som deltagare utan som programledare, outfiten hade han klar sedan länge som ni ser. Han fick inte jobbet utan det blev istället Anders Lundin som styrde runt någonstans på en söderhavsö i flipp-flopp och militärgrönt.
En 15 år gammal bild och jag har väl aldrig sett så koncentrerad ut där jag står och kämpar med snöret. Strömsholms Kanal och jag säger bara....aldrig mer!


Fick den här bilden av Emilie idag. Soldyrkaren njuter mot husväggen.
Min lilla älskade Carlos

Nu ska jag titta på 90 days to wed. Herregud, vilka korkade människor det finns. Eller ja, det har jag vetat länge men dom här i det här programmet är riktigt korkade. Programmet går ut på att några amerikanarna träffar sin livs kärlek från något annat land, söker K1-visum, även kallat fästman/fästmövisum och har sedan 90 dagar på sig att gifta sig. Annars måste kärleken återvända till sitt hemland. 
Självklart finns det alltid någon som har andra avsikter som t.ex att på ett enkelt sätt skaffa sig ett green card och därmed få uppehållstillstånd i USA och skilja sig efter ett år.  Men det fattar ju inte deras partner men väl deras släktingar.

Just ja, i morgon är det fredag om ni inte visste det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar