15 augusti 2018

DagensVisdomsordFrånEranLillaFavoritHahahahahahaha!


Två nätter avklarade, amen! Nu har jag FEM lediga dagar att ägna mig åt lite annat. Umgås med dom som gör mig glad och får mig att må bra. Riktiga vänner och sen förstås min familj.

Vaknade klockan 14.00 idag, utsövd och med en bra känsla. Fick ett ryck och satte igång att plocka, städa och fixa i uterummet. Har under sommarens extrema värme i kombination med min vacklande hälsa inte orkat med någon städning alls, speciellt inte i uterummet eftersom solen legat på hela dagarna där.
Filmmusiken från Mamma Mia - Here we go again fick bli dagens bakgrundsmusik. Hur bra är inte den? Gått på repeat hela kvällen, Fernando med Cher....magiskt!

I morgon är tanken att jag ska försöka göra så lite som möjligt. Älskar att inte ha något planerat. Fast nu kom jag på att jag ska träna. Sats öppnar 6.00 i morgon så jag satsar (haha, SATSar) att hänga på låset.

Ser fram emot lördagen och det årliga Diggiloobesöket på Ulriksdals Slottsträdgård. Längtar! Artisterna detta år går inte av för hackor, det är förresten alltid kanonartister varenda år. Har ju sett alla Diggiloo sedan starten.
I år verkar det bara bli Jessica och jag. Inte så bara såklart.  Picknickinnehållet är bestämt sedan länge, skjuts ordnad, picknickfilt och stol framplockat och vi kommer som alltid få det galet skoj.

Nu ska jag hoppa i säng, tycker ni borde göra detsamma. Det är ju faktiskt en dag i morgon också.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar