22 augusti 2018

LedigSömnGustavGräshoppa



Nu är jag efter två nätters arbete fri och ledig i alla fall tre nätter. Man får vara glad för det lilla. Tack och bock! Dessa lediga dagar ska jag roa mig med bara roliga saker som jag blir glad av. Barnbarnen står först i kön såklart. Som god tvåa kommer vila. Brukar behövas efter lek med småtofsarna.

Är lite orolig fär Gustav. Han har inte ätit på hela dagen. Han sitter bara och tittar på matskålarna som är i plural. Jag har provat med allt: laxpaté från Whiskas, Shebas tonfisk, Whiskas kalkon i sås och såklart har han sitt torrfoder i en skål som svämmar över.
Han hade inte ätit något i går kväll heller berättade den oroliga kattpappan. Ska prova med kokt torksrygg i morgon. Äter han inte det heller får jag väl slå en lina till veterinären för rådfrågning.

Eller kan han fortfarande var mätt efter den gröna jättegräshoppan han fångade, lekte med ett tag för att sedan äta upp häromdagen?

Snart dags för favoritprogrammet "90 days to wed" sedan ska jag göra ett försök att sova. Sov ända till 15.00 idag så jag tror nattsömnen kan bli lite lidande i natt.

Trist inlägg btw!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar