24 augusti 2018

SynskadadPapegojaSangriaOchBarnbarn


Gustav hälsar och tackar för alla krya-på-sig-hälsningar.
I går var han som vanligt och åt som en häst. Dessvärre haltar han lite emellanåt, inte mycket som tur är. Han börjar kanske få ålderskrämpor kraken, fyllde 13 år i somras.

På bilden ser ni en oskyldig katt och en stendöd papegoja i prickig modell. En papegoja som felnavigerade och flög rätt in i vårat fönster, han är inte direkt ensam om att krascha i vardagsrumsfönstret. Händer titt som tätt faktiskt. Är glad att den här inte slabbade ner bordet med urrunnen hjärna, blod och massa annars slafs. Är så vidrigt att ta reda på!
Gustav brydde sig inte ett smack om den framdukade lunchen. Han vill liksom inte äta färdigdödad pippi verkar det som.  


 Alessia har fått höstblåsor igen, pigg som aldrig förr men måste vara hemma från förskolan såklart. Tog förstås chansen att mysa med henne och storebrorsan igår. Hon är tammetusan världens gladaste barn ❤


Emilie hade ett ärende att uträtta så vi passade på att ta oss en promenad. Alessia föredrar helst att promenera, vinkar åt allt som rör sig, undersöker det mesta och har långt i från bråttom.

 

Det blev väldigt varmt när solen tittade fram. Jobbigt för Carlos och hans andning. Vi bestämde att han och jag skulle vänta i skuggan medans Emilie gick sista biten.


Bära hund!


Alessia sov en stund i vagnen med vaknade lagom tills vi kom hem igen. Och då var det full gas igen förstås. 

Fredag i dag, jippi! Jag är ledig i natt men jobbar lördag, söndag och måndag. Amen! 
I kväll åker vi till Wenngarn och äter grillbuffé, Erika ska också med och det kommer bli så gott och trevligt. Hoppas sangriabaren har öppet i kväll, då blir det sangria till Erika och mig...Rudolf kör nämligen. Stackars honom....

Men innan dess är det mammatajm som alltid på fredagar. 
Trevlig Helg önskar jag alla mina trogna fans!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar