29 augusti 2018

LLLEEEDDDIIIGGG




Godkväll alla mina mer eller mindre rara läsare!

I går klockan 7.00 stämplade jag ut från jobbet, oj vad skönt det kändes att veta att jag har en härlig 10-dagars ledighet framför mig. Mycket som ska klaras av dessa dagar som t.ex två födelsedagkalas, bakluckeloppis, frukostbuffé på bageriet, mammografi, kräftmiddag, umgås med riktiga och normala människor, leka med barnbarnen, vila och sen förstås alla andra måsten.

När jag kom hem sov jag skönt ett par välbehövliga timmar för att sedan rycka ut till Carlos som behövde ut på en mitt-på-dagen-runda. Och som han travade på! Siktet var tydligen inställt på Lillsjöbadet men sen när vi skulle hem, då var farten inte densamma.  Men hem kom vi efter 1,5 timmes mer eller mindre fartig frallenad.
Efter Carlos var det dags för nästa att titta till nämligen min mamma. Där var det klackarna i taket som alltid. Fixade hennes räkningar, fikade, diskade, vattnade blommorna, städade och plockade lite som alltid och fyllde på hygienartiklar i trådbackarna i badrummet.
Somnade redan klockan 20.00 i soffan, bytte sovplats till sängen och sov hela natten (!?) till klockan 6.00, underbart med så många timmars sömn. Händer väldigt sällan numera.





Världens finaste Carlos ❤



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar