3 augusti 2018

BackToWork


 I går hängde jag med dom här pralinerna och deras föräldrar till Sigtuna. Glass på Våfflan stod på programmet. Varken mjukglass eller umgänge med dessa två tackar jag sällan nej till. Tycker dock att Våfflans Hamnkrog har blivit riktigt dålig, inte alls som tidigare år. Såg ut som en soptipp, skräp överallt! Alla bord var nerkladdade med glass, gamla snuspåsar, fimpar, matrester, tallrikar m.m. Ofräscht! Och med en nyfiken ettåring som fingrar på allting kändes det sådär att försöka hitta ett någorlunda rent bord.
Var fanns personalen? En uteservering kräver att personalen är på tå, plockar, torkar, ställer ordning borden och fixar så det ser inbjudande ut. Kanske därför vi nästan var ensamma där.
Nej, nästa gång blir det glass någon annanstans. Gick förbi Plåt Pelles Café & Mat, det såg riktigt trevligt ut och dessutom hade dom italiensk glass till försäljning.




















När vi kom hem skulle Emilie plocka lite rabarber och Rudolf höll precis på att brassa korv i köket. Blev en traditionell korvmiddag till oss alla. Bästa maten om man frågar Stella, Alessia gillar också korv, tur det.
Emilie försökte få till ett fint syskonkort och jodå, gick sådär. Som jag har skrattat åt den vänstra bilden. Båda två håller i rabarbern, Stella blundar, Alessia grimaserar och Carlos tänker nog....att det var skönt när han och jag var ensamma, lugn och ro.

I kväll är det alltså dags för mig att återgå till jobbet efter åtta veckors sjukskrivning. Har ingen aning om hur det kommer gå men jag ska göra mitt bästa, det gör jag alltid. Känns ganska bra men man vet ju aldrig hur jag kommer må. Men jag gör ett försök.



2 kommentarer: