19 augusti 2018

DetKommerMera


I går var jag ute och rullade hatt med dom här galningarna. Årets Diggiloo gick av stapeln på Ulriksdals slottsträdgård och vi var där, som alltid. Har aldrig missat ett Diggiloo så varför göra det i år. Vi har ju för vana att ta årets fulbild och ovan ser ni resultatet. Vackra som få!


Tjofadderittan!


Okej, här kommer en galen bild till. Liiite senare på kvällen kan tilläggas. Det kom några droppar regn mot slutet men vi var rustade med vattentäta ponchos, har liksom varit med förr. Långt ifrån amatörer på det området.

Annars tycker jag årets upplaga av showen var ganska sådär....inte den bästa trots startfältet av artister som tilltalade mig. Såg någon reklam för showen och där stod att om man gillade schlager så skulle man bli mer än nöjd....Njaaaaaaaaaaaaaaaooo, nej inte riktigt va?
Bäst var i alla fall OLA SALO, David Lindgren, Mariette och Tommy Nilsson. Världsklass!

Klockan 21.30 var det slut på det roliga och vi gick för att möta upp Bani som skulle hämta oss.Och som vi gick....och gick och gick och gick tillbaka till ruta 1. Blev en liten missuppfattning var han stod parkerad någonstans. Men inga sura miner och som tur var finns det telefoner. Hem kommer man alltid.

Nu ser jag redan fram emot 2019 års Diggiloo och hoppas att Anne och Emilie följer med då.
För kännedom så klev jag upp, färdigsoven och glasklar redan klockan 06.10. Guldstjärna!


Innan jag stack i väg på Diggiloo så åt vi lunch tillsammans med lilla familjen. Vi grillade sju sorters korvar. Alessia var i sitt esse som vanligt. Roligare barn får man leta efter. Hon gillar att sortera och leka med våran korksamling och den här proseccokorken ser ut att vara något alldeles extra för henne. Högvinsten kanske?


Inget bus i den blicken va?


Stella kom pimpad som om hon skulle gå på fest. Nagellack, glittrigt på läpparna, guldring, armband, två diadem och oklart antal hårspännen. Världens finaste ❤  Vi försökte lösa ett pussel som jag fick när jag var typ 12 år. Ett pussel med 1641 st olika sätt att lägga det. Vi gick bet, däremot Rudolf löste det efter någon timme.


Bästisarna ❤

Ny vecka i morgon, en vecka jag hoppas något stort ska hända. 
Tänk att jag lyckats med två blogginlägg på en och samma dag? Det var hundra år sen sist jag lyckades med det och jag tror ni gillar det, några av er gillar det förstås mer än andra. Men så har jag också ett oerhört intressant, spännande och innehållsrikt liv...eller hur?
Varför börjar inte fler att blogga? Testa vetja, superkul! Kul att titta tillbaka i sin dagbok vad man gjort under åren.
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar