16 maj 2016

EUROVISION2016JAGVARDÄR

 Då var det åter till vardagen igen efter en vecka som ni redan förstås förstår har varit helt fantastisk rolig.
Lite bilder från i lördags och säkert en del ni redan har sett. Har ca 300 bilder totalt från veckan i en salig röra på datorn. Ska försöka organisera dom vid tillfälle. Kommer ha bättre med tid dom närmsta veckorna. Många bilder är från Anna, Sara och Anne. Vi ger och tar av varandra, precis som det ska vara.


Uppvärmningsmiddagen på Restaurang Munchen:


Men vars var Björn och Benny då?

 

För vi ska ta en groupie


 Galna Fans:

l
 

 Här behövs ingen större presentation va?

 

Puss på´re Party-Boy


Tog bort fejset på våran kompis i mitten. Det råder strikta regler när man arbetar med säkerhet.


FINALEN:



Noggrann säkerhetskontroll varenda kväll. Mycket bra för alla oss besökare, det kändes tryggt och alla var så tillmötesående, trevlig och snälla. Ibland hände det att någon manlig (läs: ung pojkvasker) skulle utföra kroppsvisitering och då frågade han vänligt om vi hellre ville ha en kvinnlig vakt.
 Nej, för fasen kläm på du tyckte jag!


Många biljetter blev det, väl värt 3850:-,  #onceinalifetime och faen så kul jag har haft!


Anne, förlåt Agneta vilar ut på hotellet innan vi beger oss till Restaurang Munchen.
Både Australien och Ukrainas delegationer bodde på samma hotell som vi. När vi checkade ut på söndagen stod ett tv-team i foajen och väntade, inte på oss då kanske men säkert på ettan eller tvåan i tävlingen


Standing Green Roomfållan. Glad att vi inte fick Standing Front precis vid scenen, där var det ett himla tryck.
Perfekt läge, såg bra, hörde bra och 20 cm till greenroom där det ofta hände grejer som inte tv-tittarna fick se.


En femteplats! Helt galet bra Frans! Jag gissade 14:e plats. Mäktig upplevelse att sjunga på en fullproppad arena och ALLA står upp, applåderar, sjunger med och det blinkar i våra armband eller halsband (beroende var man satt) Vi på golvet fick armband. Kul att det sparades en del överraskningar till Finalen som inte var med på genrepet (därför är genrep inte så skojiga) Olsen Brothers, Alexander Ryback, Lordi m.fl. Anne hoppade högt när Alexander Ryback dök upp!

 

Conchita uppträdde på Euro Club efteråt. Var mycket kändisar, typ alla var där. Bland annat dessa:
Carola, Måns, Frans, Pernilla Wahlgren, Sofia Wistam, Oscar Zia, Hanna Hedlund, Petra Mede, Gabriel Forss, Tobias Karlsson och hela den svenska delegationen OCH alla utländska också.
Bulgariens sångerska blev lite väl överförfriskad och höll på att ramla överbord från VIP-avdelningen. Men innan hon nästan gjorde det så uppträdde hon med sitt nummer. Även Frans kom ner exakt klockan 03.59 och tog emot folkets jubel och sjöng sin truddelutt.


Trött!


Vi vill inte gå hem från EuroClub!


Klockan 5.00 så tackade vi för oss och gick motvilligt hem. 


En kokt med bröd innan vi somnade med värkande fötter och ben klockan 6.00.


Sussie hade fixat en överraskning på vårt rum. Praliner och frukt, smakade gott som efterrätt till den nyss svalda korven.

Och så var det det här med TV! Många kanske tror att vi söker efter att få synas i TV. Haha, så  fel! Finns inte en chans att ens kunna förflytta sig 3 cm i fållan. Jag kunde inte ens böja mig för att ta upp min festis på golvet, proppfullt.
 Grejen är den att det går en kameraman i greenroom hela tiden. När ländernas bidrag framförs så kollar han var i havet med folk det står några med just det landets flagga. Då riggar han, lamppojken sätter på ljuset och filmar precis när låten är slut och då har vi råkat stå just där flera gånger.


Men vi var visst i bild vid något annat tillfälle också


Tre blinkarmband senare så har jag klivit ur bubblan. Kommer aldrig någonsin få uppleva det här igen.
Jag är glad att jag fick tillfället men förbaskat ledsen att min fot bråkade hela tiden. Hade ont typ jämt, speciellt på finalen då jag stod upp i fem timmar.
Men i morgon ska det rådas bot på eländet, känns bra och jag är inte något orolig alls än så länge.





 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar