27 maj 2016

BaraSkit



Länge sen sist. Beror på att jag är ur fas. Är så sjukt jävla tråkigt att sitta instängd i hemmet. Jag som trodde det skulle vara skönt. Men efter 10 dagar i ensamhet så höll jag på att få ett riktigt bryt i går kväll. Började tänka underliga tankar, blev orolig, det kröp i kroppen och ville inte att Rudolf skulle gå och lägga sig.
Kändes lite bättre efter ett par timmar och jag somnade faktiskt och sov nästan hela natten.
Såklart är jag inte ensam jämt. Igår kom fina Mia på besök. Skönt att prata bort en stund och efter det kom Antonella och Stella i regnvädret.


Stellas förskola hade planeringsdagar så farmor fick rycka in.  Det var roligt att se Stella när hon vaknade efter en stund i vagnen. Hon tyckte nog det var lite konstigt, mormor och farmor hemma hos mormor? Vi fikade, Stella åt mellis och sen var det dags att hämta kusinerna på skolan.
Fick fina blommor också av Antonella, tack rara du!


Lite senare kom Erika och jag blev så glad att se henne. Var ett tag sen sist. Vi vilade lite, pratade och sen fixade hon middagen till henne och mig. Falafel med myntasås i tunnbröd.
Var så gott och mättande, nästan så jag blev lite illamående av mättnad.
Behöver inte så mycket energi just nu när jag inte rör mig mer en ett par meter om dagen.
Rudolf fixade sin egen middag, falafel är alldeles för konstigt för honom.

Nu har precis Emilie åkt hem med barnen. Dom kom en stund och roade mig och fick mig på bättre tankar. Stella var i sitt esse och det kommer nya ord hela tiden, gullhöna!
Carlos tycker jag är lite konstigt som inte kan leka med honom som jag brukar. Men han verkar nöjd när han fick mysa i knät med mig.

Är det någon som vill ut och åka nästa vecka så är jag på, jag kan bjuda på lunch eller kaffe bara jag får lufta mig lite. På måndag ska jag till frissan, tack och lov och på fredagen tillbaks till Sophiahemmet för stygnborttagning. Hoppas verkligen att jag får lov att slippa ortosen då så jag kan köra bil. Fast det tror jag inte dessvärre.



1 kommentar:

  1. Hej!
    Lovar att jag försöka komma och hälsa på dig till veckan, det är bara så fullt upp just nu med bygglov som blivit beviljat :) och Novas student på fredag.
    Puss på dig

    SvaraRadera