10 maj 2016

#ESCGenrepSemi1


 Allas vår Henrik



 Här sitter jag och håller mig uppdaterad, skönt att kunna vila tassen.

Anne gillade färgen i taket på Globen som skiftade i olika färger. Här var det rosa.

 Jag hinner ingenting! Men det gör inget, det enda som är trist är att jag längtar efter Stella och Carlos. Tur att det kommer en ny vecka då jag kommer ha all tid i världen för pussar och mys.
Annars går all tid denna vecka till att åka pendeltåg, tvärbana, tunnelbana, förebygga skavsår, äta Voltaren, dricka rosé, äta mat, vara i folkvimlet, blippa våra OGAE-kort, träffa nya vänner och sen förstås försöka få lite sömn.

Tant är lite trött ska jag erkänna efter att ha nattsuddat några dagar. Och fler blir det. Är sur på SL som gör att vi måste åka hem så tidigt eftersom sista tåget går 00.28 på vardagar. Finns förvisso nattbuss. En hake bara, slutstationen är Bro och Anne bor i Bålsta. Någon frivillig som vill agera taxi åt oss? Gärna hämta oss på Euro Club runt 03.00? Nähä, inte det! Tur att vi på lördag har bokat hotell.
Det blir en tuff dag. Först gemensam stor middag med många andra länders eurovisionnördar på Munchenbryggeriet, sen grand final i Globen och sist men inte minst efterfest på Euro Club. Tror den slutar 05.00.

En annan nackdel (fördel?!) är att jag inte har sett maken sen i söndags och så kommer det fortsätta.
Han sover när jag rasslar in runt 1.00 och jag är som bortblåst när han kommer hem från jobbet.
Slänger in lite bilder, klockan tickar på. Ska strax i väg till pendeln.


Vi är SÅ glada att vi fick ståplats vid Green Room och inte Front som många andra i klubben fick. Eftersom vi inte är ute efter någon tv-tid (räckte med finalen i Friends med det) så är dessa platser mer än perfekta. 2 decimeter till green room och ett rejält staket att luta sig mot.  Är så mycket som händer här bak märkte vi i går. Och såklart ser vi scenen med artisterna hur bra som helst ändå. Scenen är förresten helt galet magnifik. Världsklass av SVT. Säkerheten är maxad som tur är. MÅNGA poliser på plats vid Globen. ALLA besökare kroppsvisiterades och väskor genomsöktes noggrant. Känns tryggt i dessa oroliga tider.


Ny dag och ny biljett. Även lite pre party på programmet idag.




PS: Om ni tittar på semin i kväll, håll koll på Rysslands scenshow! Helt galet bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar