24 maj 2016

EnVeckaMångaKvar



Dagen började med att Gustav med stor glädje fick kliva in i buren. Idag var det den stora sommarfriseringsdagen. Den infinner sig alltid någon gång i slutet på maj eller början av juni. Helt beroende hur mycket tovor kraken har. Rudolf hade tagit ett par timmar Vård Av Katt för att kunna leverera sitt lilla skötebarn till veterinären klockan 8.00.

 
 

 Vid 12.00 så var han färdigfriserad och det var bara för lilla husse att lämna Wenngarn för en liten stund och åka och lösa ut den lille parveln. Han brukar vara lite vinglig när han kommer hem eftersom han blir sövd (alltså inte Rudolf utan katten) Men idag var han ganska okej och som vanligt.
Nu är han jättefin, påminner om vargen i Bamse. Fast skatorna retar honom. Men såklart så mycket skönare i sommarvärmen med mindre päls. Han är van, vi har gjort så här i alla år.

Medans katten var på skönhetssalongen så fick jag besök. Blev jätteglad. Anne H kom i somrig sommarklänning och hade med sig blommor, jordgubbar, vaniljkesella och...........


 .......en rulle soppåsar från Lidl. Soppåsar av en större modell som jag lätt som en plätt får över ortosen när jag ska duscha. Tack snälla du och den googlade rosa Tattingerskumpan måste vi beställa!

 

 Titta vad bra! Har haft lite problem med att plasta in benet när jag ska duscha men tack vare Anne så slipper jag nu oroa mig för att det blir läckage. Naturligtvis så tejpar jag även upptill. 

 

 På kvällen kom Emilie och Carlos på en liten visit. Carlos var så glad fast han gillar inte heller när jag far fram på kryckorna. Han skäller och tycker nog att mormor är jättekonstig.


Såklart blev det några selfies med min absoluta favoritfransos i motljus. 

Idag har det varit en väldigt bra dag. Inte så ensamt som dom tidigare dagarna har varit.
Ny dag i morgon. Ska till mamma på eftermiddagen för en viktig grej. Anne P är snäll och skjutsar mig sen får vi se hur jag grejar dom sex trappstegen. Är lite orolig för det. Ner går bra men upp när jag inte får belasta högerbenet..blir en utmaning. Kommer säkert vara helt slut både i kropp och knopp efter den utmaningen.



1 kommentar:

  1. knepigt med kryckor och trappor! Man borde få gå trappkurs! För det måste ju finnas något smart sätt tycker man! (har haft turen att slippa kryckor, men har vänner som behövt/behöver, tyvärr har jag inte snappat upp hur de bär sig åt i trappor)

    SvaraRadera