13 maj 2016

#ESCSemi2

Ni börjar väl ledsna på mina inlägg där jag tjatar på om Eurovision. Men herregud, det är så roligt!
Jag vet att jag sagt det förut men det här är något så vansinnigt skojigt att få vara med om. Tror ingen liksom fattar om man inte varit på plats i bubblan.  Och det ni ser på TV om ni tittar kommer inte upp i en bråkdel av vad vi ser som är där live. Bara all grafik, ljusstrålar, färger och allt som händer bakom kameran är världsklass. På tal om kamera, min och Annes vackra nuna kablades visst ut till 60 miljoner tv-tittare igår. Lite pinsamt tycker jag.
Nu kanske någon tror att vi självmant sökte upp denna kamera, såklart vi inte gjorde. Men på stålplatserna så är det en himla massa kameramän som far omkring hela tiden. Det lustiga är att han siktade inte ens på oss utan på killarna till höger om mig i bild. Därför står jag lite nonchalant och fulvinkar med min flagga, var säker på att jag inte skulle synas....verkar vara ett objektiv av vidvinkel modell extralarge på den kameran. Hade varit kuligare om jag varit beredd då hade hakorna varit betydligt högre upp och jag kanske till och med fyrat av ett leende. Till saken hör att vi var i bild högst 3 sekunder och det var väl en jäkla tur för er.
Kul idag när jag handlade på Willys med mamma. Tre stycken kom fram och påpekade att dom sett mig på tv, nu väntar jag bara på att anbuden ska börja hagla in. Kanske vi får en egen pratshow Anne och jag? När kan vi säga upp oss?


Gårdagen började som oftast med ett besök på EuroClub. Buffé på VIP-avdelningen, kändisarna egna lilla vattenhål. Jag passade på att gå på toaletten också och medans jag satt där kom jag att tänka på att just på denna toalett har nog många små eller stora kändisrumpor suttit. I morgon efter finalen så är det efterfest just här. Och gissa vilka som ska dit?


Men allvarligt? Fattar ni så gott det här var då? Det är Panini som levererar och har hand om all servering på EuroCafe och Club. Fantastiskt gott och fantastisk personal!


Lite häng i loungen innan vi drar oss mot Globen



Trots flaggor och hejarop så gick inte Norge vidare. Skandal tycker vi förstås. Att Georgien gick vidare är om möjligt ännu mera skandal och förenat med ren livsfara. Innebär att man kan drabbas av epilepsianfall två gånger, i kväll och i morgon. SKITLÅT!


Säkerhetskontrollen avklarad!


Globen börja fyllas sakta men säkert.  I går var det knökfullt på parkettens ståplatser. 
Och som alltid var Anne och jag i princip ensamma att representera det kvinnliga könet. 
Är utan överdrift ca 80-90 % män som har ståplatser och kanske även sittplatser också.



Norge vann i alla fall tävlingen i antal flaggor i greenroom räknat. 


Snart är det på´t igen. Femte kvällen i Globen. Genrep Grand Final och jag tror det lutar åt Sverigetröjan som outfit idag. Kommer som vanligt bli en helt galen rolig kväll.
Tydligen kommer Justin köra på repet också.Whooohooo!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar