12 maj 2016

#ESCGenRepSemi2


I går hade klubben ordnat en s.k Fransträff i foajen på Quality Hotel vid Globen.
Vi var ett glatt gäng alla klädda i våra gula Franströjor (utom jag då som körde landslagströja istället) Signering, fotografering och sång i dryga halvtimmen sen var det vila för pojken som gällde.
Själv så avstod jag fotograferingen, snackade med hans pappa istället som var en mycket trevlig prick. Han berättade att allt är bara så kul, att Frans har ett bra team runt sig som håller allt i en lagom nivå, att han äter och sover bra och på måndag är det tillbaks till skolan.


Anne fick sin dotters Prideflagga signerad, tror Jennifer blir jätteglad


Efter träffen så var det dags för lunch på Kaffekoppen på Stortorget. Och ni kanske kan räkna ut vem som fortfarande i alla fall försöker räkna smartpoints. Anne beställde en kanelbulle av modell större och potta varm choklad!? Jag var tvungen att upplysa min norska vän att vi befann oss på Eurovision och årstiden var maj. Tror hon trodde att hon var på vinter-OS i Lillehammer eller något liknande, VARM choklad?




















 
Ursäkta Kungen..men kan Kungen säga åt vilket håll EuroClub ligger?  Tack Kungen! Några steg åt höger nere vid vattnet nedanför Slottet, där ligger vårt och många andras vattenhål.


Blev en Frasseautograf till tant i alla fall. 
 

Fantastiskt käk på EuroCafe/Club. Det här var någon koreansk gris, nudlar och sallad i ett gott bröd. Pommesen var väl inte det bästa ur Viktväktarsynvinkel. 100:-, billigt och mumsigt!


Vår nyfunna vän Anna från Borlänge dricker bubbel ur rosa glas.
 

Litauens och Vitrysslands artister bjussade på ett spontant uppträdande medans vi väntade på Frans på hotellet. Många länders delegationer bor just på detta hotell.


Anne och DramaQueen som var Danmarks bidrag under Eurovision 2007 i Helsingfors


Även Krista Siegfrieds kvistade förbi på EuroClub.  
Genrepet av semi 2 var precis lika bra som semi 1. Fantastiska låtar, lättare att säga vilka som inte kommer gå vidare. Georgien, Makedonien, Sebien, Ukraina,Albanien är ett bottennapp och risk för epilepsi när Georgiens  ljusshow drar igång. Jag blundade!

Irland helt klart min favorit tillsammans med Danmark. Nakenchock för Vityssland och håll ögonen på Måns, lite halvnaket där med vill jag lova. Annars är Måns och Petra som alltid helt lysande i kväll, mycket skämt som kommer ur deras munnar. Och öppningsnumret....whaoooo!
Bänka er klockan 21.00 för guds skull!


Mindre kul var väl temperaturen när jag kom hem! Vad fan hände med sommaren?

I dag buffe på EuroClub från 15.00. Vi tar det lite lugnt och åker vid 14.30. Kan erkänna att vi är lite lät slitna men herregud så kul det är!
Kärlek, gemenskap, glada människor, galna människor, stämningen, röjet i Globen är oslagbart och det är svårt att förklara hur det verkligen är och vad vi verkligen får vara med om.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar