8 maj 2016

LördagMedSolOchKärlek

Härlig dag igår. Sol, värme, vila, barnbarn och familj gör mig glad.  Emilie och Jogge kom över halvt spontant med sina barn för att bjuda på grillad korv och glass.
Vädret kunde inte vara bättre, helt galet varmt och skönt. Stella lekte, Carlos njöt i solen och jag är så tacksam att få tillbringa denna värdefulla kvalitetstid med mina små gullungar.


Stella och morfar.

Får jag lov att presentera vårt senaste tillskott, trädgårdsgruppen Mölle. 
Älskar den redan, så himla fin och jag kommer tillbringa många långa timmar i den i sommar.
 Min utarbetade make, som var tvungen att jobba lite på morgonkvisten på Wenngarn provsov den med gott resultat som ni ser. Ska förstås piffa lite så fort jag hinner.
Kuddar, plädar och annat som hör till är inköpt men tiden räcker inte till dessvärre.


Man blir ju bara så lycklig av detta underbara barn! Glasspremiär i solen med tillhörande glassmustasch. Stella åt "GASS" och tyckte det var "GOTT"


 

















 

Stella ville inte åka hem när det var dags för avsked. Hon grät, höll sig fast vid mig och hade tydligen gråtit hela vägen hem till Kungsängen och ropat på mojmoj. Älskade lilla vän!

Jag hann vila även jag i den nya soffan innan jag senare på kvällen åkte till jobbet för att jobba min sista natt på ett bra tag.
Har nu i natt och kommande vecka tagit Eurovisionsemester för att hinna med allt skoj inne i stan, på Euro Club och sist men inte minst sex kvällar i Globen.
Kommer bli så kul att efter lång väntan äntligen få kliva in i Eurovisonbubblan på riktigt.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar