3 maj 2016

SnartÄrDetDags#esc


För ovanlighetens skull hade jag svårt att sova länge idag. Redan 11.30 tyckte jag att det var färdigsovit. Inte alls bra eftersom jag har ytterligare en natt på schemat, dessutom tillsammans med en intro så det gäller att vara på topp.  Men det är så mycket roliga grejer på gång i mitt oansenliga liv just nu så skallen kan väl inte koppla av.

Jag dränks av spännande mail om händelser från klubben om den nu pågående Eurovisonyran. Artister hit och dit, intervjuer, pressträffar, genrep, gemensamma middagar, buffér, Fransträff, karaoke, fest och röj till 05.00 på morgnarna. Så länge tror jag inte vi orkar att hålla igång. Men man ska aldrig säga aldrig. Hälsenan oroar mig mest dessvärre, har förbannat ont och jag hoppas den håller tills den 15 maj när festen är över.
I morgon åker vi äntligen in för att hämta våra fanackrediteringar på Globen och sen vidare till Skeppsbron för vårt första premiärbesök på Euro Fan Café. Men långt i från sista, det kommer bli vårt andra hem dom närmsta 10 dagarna. Öppet för allmänheten fram till 18.00 och sen bara för ackrediterade fans, delegationer, artister, press och annat löst folk. Gör ett besök vetja! Café, barer, enklare rätter med magisk utsikt utlovas.
Härligt väder är det också så jag fick lite lätt panik. Var tvungen att ta en raid bland mina kläder, leta fram sommaroutfiten. Kolla vad som passar och vad som är för stort.
Gick sådär, mycket var för stort. Känns såklart härligt men är nog tvungen att investera lite fina kläder i passande storlek. När ska jag hinna det?


Den här söta sängkamraten hade i alla fall inga som helst problem att koppla av.  
Man ser honom knappt bland dom blommiga lakanen.

 

Julafton idag!  Två jättepaket levererade och har ni tur så blir det bild på innehållet när tid finnes,
för nu ska fiskgratängen tillagas.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar