22 april 2017

Babbelutflykt


Kul dag idag! Startade tidigt med en biltur till Kista där vi parkerade och gick vidare mot tunnelbanan. Eftersom inga vagnar var välkomna till Intiman p.g.a platsbrist så lämnade Emilie naturligtvis vagnen hemma. Stella fick således gå. Något som visade sig vara en enkel match för lilla damen. Inte ett pip sa hon och som hon travade på med mormor i ett stadigt grepp i handen.
Vi åkte tunnelbana, rulltrappa, rullande gåband (eller vad det kallas i t-banan), gick i trappor upp och ner och hon gnällde som sagt inte en endaste gång.
Vi var tidigt framme, ni som känner mig vet att jag alltid föredrar att var i god tid till allt och slippa stressa. Det kan komma hinder på vägen, nerfallna träd, inställda tåg eller skoskav som gör att man blir sen.
Har nog aldrig kommit försent till något i hela mitt liv och enda gången jag kan tänka mig göra det är väl till min egen begravning.

Efter biljettvisning så fick Stella shoppa den sista Babbeln som hon saknar så nu har hon alla sex. En Babblarnabok stämplades också in.
Vi roade oss med att läsa nya boken, äta popcorn och en kladdig mandarin innan föreställning satte igång.


Allvarsam tjej med stora ögon som drog på smilbanden emellanåt


Föreställningen varade 35 minuter och det var alldeles lagom. Mycket musik, en liten handling och sen lite dans i bänkraderna. Jag gillade den och Stella också trots den allvarsamma minen.


Efteråt var vi hungriga och blev glada när vi hittade Coffeehouse by George på Odenplan. Dom serverade pannkaks och våffelbuffé och det föll oss alldeles utmärkt i smaken. Jag föredrog dock en caesarsallad och drack världens största latte. Allt var väldigt gott!



Innan vi hoppade på tunnelbanan igen så frossade vi i ett hav av färgglada blommor mitt på Odenplan. Stella valde med bestämdhet denna rosa bukett men ångrade sig senare.
Hemresan mot Kista gick lika galant som ditresan. Stella tyckte nog att själva tunnelbaneresan var det roligaste inslaget under dagen.
I bilen hem så sa hon så gulligt att hon skulle berätta om Babblarna för pappa, sen rabblade hon upp allt hon varit med om under dagen. Pappa skulle förstås få veta allt.

Härlig dag som jag gärna gör om igen. Nu väntar tre nätters jobb, kanske inte lika exalterande som Babblarna.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar