6 april 2017

PromenadMedMinFranskaKärlek


Nattens jobb gick i raketfart fram till klockan 2.00, satt faktiskt inte på min lilla mjuka rumpa innan dess. Var full fart på gubbarna och gummorna. Kan det varit fullmåne tro?
Upp och ner, in och ut, myror i rumpan, magar som knorrar var väl några av diagnoserna.
Fast jag gillar det, hellre lite mer att göra än när det är för lugnt. Då blir man orolig för att något inte står rätt till. Ja, i alla fall så gick natten väldigt fort och det var en trött nattarbetare som somnade tämligen ovaggad tills alarmet ljöd sex timmar senare.
Hade lite att pyssla med idag så därför var det bara att kliva upp.

Bl.a så fick mamma sig ett besök och sen direkt till småfisarna där jag barnvaktade en liten stund tills Emilie kom hem. Tog mig ett varv med Carlos innan jag åkte hem också. Han var så himla glad och satte fart hela Tibblerundan så det var bara att hänga efter i snöret.  Ett tag gick han så fort så jag nästan fick vindrufs i håret....! Fast på hemvägen vid viadukten till Lillsjön så blev det akut batteritorsk på honom, då gick det väldigt långsamt hem den sista biten.

Tre bajspåsar gick det åt och varenda sten, buske och träd fick sig några droppar av dom finfina franska gulddropparna.
Jag gillar att promenera med honom när han är på rätt humör och inte så lat som han oftast är, idag var det en perfekt promenad med inte ett endaste bensprattel. Heja Carlos ❤❤❤


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar