13 april 2017

MinaTvåFinasteHjärtan


 Hej på er på denna skära torsdag. Har haft lite annat för mig dessa dagar så bloggen har det inte funnits någon som helst tid för.

Dels har jag jobbat men huvudsysslan har stavats BARNBARN, min absoluta favoritsyssla. Obetalt om man räknar i pengar men obetalbart om man räknar i kärlek.
Pappa Jogge har varit i skolan i Gävle och jag har hjälpt till och försökt avlasta Emilie med småfisarna efter bästa förmåga.




















  Stella fick lite små presenter jag hittade i en leksaksaffär i Ystad.  Leksaksblöjor och nappflaskor till dockorna. Blöjorna var en succé, oj vad dockan Alice, Mimmi och Musse bajsade! 
Stella höll för näsan och utbrast "Äckligt och uff"




















 Vi har ätit granatäpplen som Stella ville rensa alldeles själv. Hon pillade tålmodigt ut alla kärnorna, tog en stund men hon var supernöjd och åt som alltid med god aptit


Carlos och jag har flängt fram och tillbaka mellan Bro och Kungsängen. Sett till att Gustav fått varit ute och fyllt på mat och fikat med mormor. 


I går så hade Stella en massa fint påskpyssel på sin hylla på förskolan som hon stolt bar hem. 
En fin kyckling med ögon både på huvudet och på kroppen var hon extra stolt över.
 

Alltid när vi parkerar så påminner Stella mig och att vi måste betala. Och det är samma procedur jämt. Jag lyfter upp henne och hon fixar resten. Så himla duktig!
Sen gick vi in och letade efter glass i frysen, jag sa till Stella att vi busade och att det var en hemlis men såklart berättade hon för Emilie att vi ätit glass. Före maten och allt! Det är sånt som bara en mormor får göra...hihi.

Det är en ren och kär lycka att få äran att rå om dessa godbitar på egen hand. Jag vill att Stella ska få fina och roliga minne av sin mormor. Minnas vad vi gjort för skoj, det är viktigt för mig.

I natt har jag sovit i tio timmar! Blev lite brist på sömn dessa dagar eftersom jag jobbat också, men nu känner jag mig utvilad igen och sömnen har kommit i kapp.

I kväll ska Stella sova hos oss och vara här hela långfredagen. Föräldrarna hennes ska ägna sig åt att spackla och måla väggarna hemma och då är nog säkrast att den här lilla dockmamman inte hjälper till.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar