26 april 2017

StorasysterSnart


Tänk att det bara är en dryg månad kvar tills lillasyster kommer. Det kommer bli så roligt och jag längtar efter denna lilla tjej och är så nyfiken på hur hon kommer se ut. Kopia eller inte av sin storasyster?
Någon som inte verkar dela min entusiasm nämnvärt är storasyster själv. Jag brukar fråga om det ska bli kul när bebisen kommer och hon svarar att mamma har en bebis i magen och sen pekar hon på sig själv och säger stolt att hon är storasyster. Behövs ju faktiskt inte mer än så och jag är säker på att hon kommer bli den bästa storasystern man kan få.

Snubblade över två böcker i Bålsta centrum häromdagen. Tänkte att just syskonboken skulle vara något för henne. Men när jag var och hälsade på i onsdagskväll var hon måttligt road och valde istället andra böcker att läsa men Carlos däremot var intresserad och tittade intresserad på bilderna när jag läste den.
Får inte glömma att han blir ju också storebror...igen! Hoppas han kommer gilla det, klart han gör.

❤❤❤❤❤


Är det någon förresten som kan ge oss en förklaring till varför Stella ALLTID lägger sina dockor och gosedjur på mage när hon leker och nattar dom. Så har hon alltid gjort. Favoriten Bertil som bor hos oss lägger hon alltid på mage i dockvagnen och säger godnatt till innan hon går hem när hon varit och hälsat på.
Helst ska hela dockan täckas med filtar eller täcken också.  Jag tycker det ser lite läskigt ut?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar