20 april 2017

VåfflorOchKlagosång


I går steppade jag ur sängen alldeles för tidigt. Var helt lost innan jag fattade vad jag höll på med.  Men när min älskade lilla Stella bjuder mormor på våfflor till lunch så tackar man inte nej.
Emilie var hemma och vabbade eftersom flickebarnet hade hosta och var lite hängig.
Som alltid så är hon naken därav den hårda beskärningen av bilden. Hoppas det är ok för föräldrarna.

Våfflorna smakade som alltid underbart och hela min ranson av smartpoints försvann nog, eller kanske inte. Jag åt med måtta såklart.  Men det är dyrt med våffla om man räknar i smartpoints. Tänkte lite #YOLO och smaskade vidare.
När vi var mätta och belåtna tog vi oss en tur i skogen med Carlos. Stella och jag letade efter myror och blommor men hittade inget av det men väl en välfylld lila hundbajspåse som någon droppat i en gran. Äckliga människor det finns men Stella var såklart nyfiken på den.


När vi kom tillbaka så lekte vi en stund i den lilla torftiga lekpark som finns alldeles utanför huset.
Kan väl tycka att en gunga kunde väl föreningen kosta på i alla fall.  Sen fikade vi i den faktiskt ganska värmande solen på framsidan och soldyrkaren Carlos njöt i fulla drag.
Vi öppnade upp sandlådan och rensade den från gamla löv och annat.


 Väl hemma igen så ringde världens bästa gruppledare och frågade om jag kunde hoppa in och jobba en extranatt. Klart jag gjorde det även fast jag slarvat med sömnen och hade sett fram emot en kväll i soffan. Men girig som jag är och för att jag skulle få arbeta med bästa Johanna så tackade jag naturligtvis ja. En natt med henne tackar jag inte nej till. Oj, vad det där kan misstolkas!

Hoppade i säng direkt och sov till 19.45, skönt! 
Nattens jobb var underhållande...eller kanske inte rätt uttryckt, snarare en fullt-upp-natt med boenden med myror mer än bara i rumpan. Skönt att man får göra rätt för pengarna, hihi! 

Nu har jag hunnit med att handla åt mamma, druckit kaffe med samma mamma och lyssnat på klagosång.

I kväll blir det nattmöte, något jag ser fram emot med skräckblandad förtjusning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar