1 april 2017

NuDrarJagNåtGammaltÖverMig


Gårdagens lunch på Delicompaniet var fantastiskt god. En caesarsallad av det bättre slaget med räkor för 155 pistoler. Värt varenda öre! Där kommer Catta och jag äta flera gånger, det har vi redan bestämt. Handlade lite på Ica innan jag brassade vidare mot en väntande moder.


Jag fyllde på fruktförrådet så hon ska klara sig över helgen när jag befinner mig i jobb och
sovbubblan och inte kommer ha varken ork eller lust att besöka henne.
En skål med sura femtonkronorsvindruvor ställdes efter fotoögonblicket och noggrann sköljning också lättillgängligt fram på bordet.
Jag fixade lite i hennes badrum, fyllde på tvättlappar, toapapper, våtservetter och lite annat som hon behöver för sin dagliga vård och hygien. Ibland tror jag att inte personalen är utrustade med ett eget tänk. Man fyller väl ändå på när saker och ting är slut i trådbackarna som jag så pedagogiskt har ordnat? Eller är det jag som anhörig som har den uppgiften? Lite trött och oengagerad personal ibland kan jag tycka. Fast såklart finns det en del guldklimpar alla är inte hjärndöda.


Har roat mig med att titta igenom en del gamla bilder i datamaskinen. Här var hon inte så stor min lilla gullvippa men ack så söt! Jag var inte heller så stor och hyfsat söt eller?


Tror Carlos tänker "Gud vad jobbig hon är kan man inte ens få ha sina leksaker och säng ifred?"
Eller så tänker han förstås att hon är världens bästa lekkamrat, who knows? Vänta bara Carlos, snart har du en till liten leksaksknyckare.



Tokiga mormor som aldrig kan se normal ut på bild. Ska bli så spännande att se om lillasyster kommer vara en kopia av sin storasyster eller ännu hellre en kopia av sin mormor.  Nio veckor kvar innan vi får svaret på den frågan, jag längtar! Dubbelmormor låter fint.

Nu ska jag sova, är rätt sliten efter nattens jobb trots att det var lugnare än i en filbunke. Ha en fin lördag och glöm inte att det är 1 april idag, man vet aldrig vad som luras i vassen. Själv blir jag aldrig lurad, eller jo förresten en gång har det hänt faktiskt.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar