27 april 2017

VardagslyxBubbelOchSol


Jag fortsätter mitt slöande och slappande. Smällar man får ta och det är så galet skönt att vara ledig.
Speciellt när man som idag har varit på utflykt med bästa Anne till stora staden.
Vi kan ju inte frångå vanan att bevittna dom vackra körsbärsträden i Kungsträdgården. Vi var inte direkt ensamma, det var förstås massor med andra människor som hade samma tanke. 


När vi gottat oss färdigt där under den rosa blomsterprakten så slog vi oss ner på en utav uteserveringarna på solsidan och drack varsitt glas cava. 
Var fantastisk varmt i solen och vi fick en föraning om att sommaren är på väg. Den är så efterlängtad och mer än välkommen, jag älskar kombon uteservering, fin vän och cava.



Räksallad i solen, kan det bli bättre? 
Det kallas V.A.R.D.A.G.S.L.Y.X och det är vi värda!



 Finns alltid något att fira. Idag firar vi att det är 100 dagar till en mycket speciell dag ❤

 

Åsså, den obligatoriska groupien. Kul att vi har matchat färgen på blommorma med vår klädsel.

 

Sen gick vi vidare. Shoppade lite och besökte Scandic Continental. Deras takbar går inte av för hackor men det hade varit roligare om den hade haft öppet. Dom öppnade idag inte förrän 17.00 och då var vi redan på väg hem,
Blev en fika istället på Vetekatten där vi fick dricka latten gjord på havremjölk då vanliga mjölken var slut...Ehhh, slut? Är inte det här ett konditori?
Fast jag tyckte det inte var någon skillnad med havremjölken och slurpade snabbt i mig koppen och en liten solskensbulle jag inte hade mage att avstå.
Vi avslutade den lyckade dagen med varsitt glas Bellini på Centralen. Ja, jäklars vad gott det var. Tror jag ska testa med någon annan puré här hemma någon gång när jag leker bartender. Hallon låter väl gott?


Redo för bussåkning. Och ja Erika jag var ute i väääääldigt god tid den här gången också.
Hann som alltid bygga tält på busshållplatsen faktiskt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar