30 april 2017

SnorSnorOchMeraSnor

Söndag, Valborg, Kungens födelsedag och Erika flyttar hem från Åland idag. Finns en del att fira. Men som jag känner och har känt mig sista dagarna blir det inget firande alls. Jag är dunderförkyld och googlade nyss på hur mycket snor det finns i skallen. Google hade inte något vettigt svar, tro det eller ej.
Men upplysningsvis som verkar det aldrig ta slut. Pappersnäsdukarna, nässprayet och Alvedonen är däremot slut så jag måste kravla mig ut inom kort.


I fredags så var det tillträde på mammas lägenhet. Köparna fick en bunt nycklar, vi signade en massa papper och mamma fick in en massa pengar på kontot. Jag har en rik mamma nu, något som hon inte verkar förstå.


Innan vi sa hej och tack fick både köparna och jag som säljare finfina gåvor av mäklaren.
Carina Brydling som tillsammans med sin syster driver restaurangen på Bro Park hade till och med signat sin kokbok, coolt va? Jag har ju aldrig tidigare sålt något boende men ska nog börja göra det nu när man får presenter.


Gustav är glad! Och ännu gladare blir han säkert när vattnet är inkopplat.
 

Den är då?!  Det märks att Stella är 25 % italienare när hon pratar. Gestikulerar och viftar med armar och händer som värsta mafioson när hon ska berätta något. Här berättar hon att "ALLA ska med i moffas båt" Ska mormor med frågar Emilie försynt och Stella viftar och gapar om möjligt ännu värre och utbrister ALLAAAAAAAA ska med i båååååååååååååtääääääääääääään!

På tal om båt, idag roar sig Rudolf med hjälp av Niclas att riva båthuset och nästa lördag är det sjösättning.  Stella är övertaggad av glädje. 

Trevlig Valborg på er! Vi är bjudna på grillmiddag hos Stella. Hoppas jag känner mig bättre så jag orkar. Förkylningar är inget att leka med....haha!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar