9 april 2017

VärldsklassHelg


Godkväll! Kan ni tänka er vad vi har busat den här helgen? Jag, Rudolf, Lennart och Pia har varit i Kivik och överraskat Åke och Eva.
En resa som vi bestämde, bokade flygbiljetter, hyrbil och boende redan i februari. Det har varit svårt att hålla truten men vi klarade det. Dom anade absolut inget och blev så glatt överraskade när vi klev in på restaurangen i fredags. Såg till och med en och annan glädjetår.

Jag bokade givetvis i ett fejkat namn och i en fejkad mailadress. Eva och Åke hade nämligen den här helgen återinvigning av sin fina restaurang i Kivik efter att tillbringat dom senaste dryga tre åren på Wenngarn.
Mingel och middag med en specialkomponerad invigningsmeny och vinpaket. Detta ville vi inte missa och som vi har ätit och druckit! Allt var galet gott och ni kommer få se mer bilder när det finns tid. Just nu är jag ganska trött och tänkte hoppa i säng. Vardagshjulet börjar snurra tidigt i morgon.


Mina fina fina vänner. Det var så kul att få överraska, kramas, umgås och äta deras fantastiska mat i dagarna två.


Bästa helgen på länge och jag längtar redan tillbaka. Kivik och Skåne överlag är helt underbart.
Skulle gärna vilja tillbringa mer tid där men det är lite långt för att skaffa någon egen liten stuga. Och sen såklart är det på tok för långt från mina barn och barnbarn. 10 minuter är max vad jag vill ha tidsmässigt till Stella och Carlos. Men någon vecka i Skåne i sommar blir det alla gånger. 
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar