2 juni 2017

GalenPer


Jag har hittat Per, han satt däruppe i skrubben och såg lite lätt sur ut. Per är min docka som jag fick när jag var typ 3-4 år och ni som känner mig vet att jag har en viss skräck för fula dockor.
Kanske beror på att jag lekte med den här när jag var liten. Man kan ju inte direkt beskylla honom för att se snäll ut. Kolla blicken....galen är bara förnamnet.
Det första jag gjorde var att bita av honom en bit av tummen tydligen. Inget jag minns men mamma har berättat. Var väl hungrig helt enkelt.....


Han fick snabbt åka tillbaka in i skrubben men först fick han agera modell i Emilies gamla dockvagn. Minns att Emilie fick den i 6-årspresent och den ser knappt använd ut. Tyckte att det nu var hög tid för Stella att överta denna finfina vagn nu när lillasyster är i antågande. Klart Stella ska ha en egen vagn att köra dockan Alice i när det är dags för promenader i solen med lillasyster, mamma, pappa och Carlos.


Stella blev jätteglad när jag kom med vagnen i går kväll. Hon bäddade genast ner Alice och sen var leken i full gång. Hon är en riktig liten dockmamma. 

Idag ska jag för övrigt inte göra någonting. Kanske åker till mamma en sväng bara. Går mest och glor på telefonen, beredd att rycka ut om lillasyster pockar på entré. 
Rudolf är ledig och han är redan i full gång med förberedelserna inför altanbygget. Vi väntar på att K-Rauta ska leverera allt material vi beställt. I morse var Sluta Gräv här och borrade ner markskruvarna. Men mer om det senare.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar