19 juni 2017

KulViHade

Idag är det den 19 juni och det är exakt 7 år sedan jag hade min 50-årsfest SAMTIDIGT som Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel passade på att gifta sig.
Upplagt för århundradets krock! Men trots det så valde snudd på alla mina 68 gäster jag hade bjudit att partaja hos mig istället för på kungliga slottet.

Här kommer en tillbakablick:




Självklart schlagertema! Jag tillhörde Team Carola, lika självklart det. 


 Här sjunger Pomonakören vackert för mig


En och annan buske gick åt skogen p.g.a platta fall


 

Fast festen höll på att snöa in, SNÖA IN? I juni? Ja, ni hörde rätt. Dagen innan så kom en hagelskur som hette duga, Rudolf skottade snö och jag gjorde HLR på alla blommor som trots det inte överlevde. Helt galet vad otippat med snö i juni.

 

Festen blev i alla fall lyckad, jag blev ordentligt uppvaktad och alla var glada. En del mer glada en del mindre.Tror vi var trötta ett bra tag efteråt, men det var det värt. Man fyller bara 50 en gång i livet har jag hört.

Åter till dagens datum. Har bestämt mig för att jobba mina kommande två nätter. Känns något lite bättre, inga direkta låsningar känner jag av för tillfället (alltid något) nu har jag "bara" ont i nacken och är fortfarande grymt stel. Men med Voltarensalva och tabletter av samma sort så kommer jag nog att fixa det.
I går var jag hos världens bästa Pia och fick en entimmes nack och ryggmassage, herregud! Så underbart, var helt slut efteråt och Pia med för den delen. Jag hade och har fortfarande kvar massor med spänningar, knutor, knölar och allt vad det heter på fackspråk. Men känner mig efter massagen faktiskt bättre, tack snälla Pia, du är bara bäst.

Har lite att pyssla med idag för ovanlighetens skull. Till banken med en kasse snart obrukbara mynt, till mamma, handla, förbereda inför resan, tvätta lite, hinna vila och sen åka och jobba.

Dags att sätta sprutt med andra ord då.


 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar