8 juni 2017

MinimaltMedInfo



Halloj så här i elfte timmen!

Idag har det varit ytterligare en bra dag, har knappt varit hemma på hela dagen. Har liksom fullt upp med det mesta.
Följde med Emilie till Kista Galleria på förmiddagen för hon skulle handla en grej. Även jag handlade lite. Bidde bebiskläder till den nya lilla diamanten som verkar trivas bra där inne i magen.
Fick dåligt samvete när jag kom på mig själv att inte alls har tokhandlat lika mycket till lillasyster som till Stella. Men nu ska jag alltså bättra mig, klart lillasyster ska få nya fina kläder hon också.

Vi åt även lunch där i Foodcourten när vi ändå var på plats och magarna började knorra lite smått. Dagens sushi satt som en smäck. Latte to go från Espresso House innan vi styrde kosan hemåt igen.
Jag släppte av Emilie i Kungsängen och åkte sedan vidare till Bålsta för att  hämta mitt pass som var färdigt. Snabb passhantering får jag lov att säga, tog fem arbetsdagar bara.
Ser ut som en straffånge på fotot och jag är glad att jag inte behöver visa det alltför ofta.
Klockan 15.00 så var jag tillbaka i Kungsängen för att hämta Stella från förskolan. Hon är så rolig att hämta och blir alltid så glad.  Pratade i ett den lilla stund det tog att köra hem.

När vi kom hem så åt vi melon och drack kaffe. I morgon var tanken att jag inte skulle göra ett någe...bara vila mig inför helgens återkomst till jobbet.
Men nja...kom på att jag måste handla till mamma så hon klarar sig över helgen då jag går i ide.
Så någon vila av den större storleken lär det inte bli, skit samma jag klarar det ändå.

Nu ska jag försöka sova, få se hur det går.

Godnatt!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar