30 juni 2017

BarnBarnsGlädje

 Två dagar med massor med egentid med min tre små barnbarn. Igår var dom två äldsta här och vi hade en härlig eftermiddag i solen tillsammans. Vi lekte med vattenballonger, fikade ute i solen, lekte i lekstugan och blåste såpbubblor.




Idag har jag passat alla tre ett par timmar. Gick jättebra! Alessia sover och äter mest, Carlos är nöjd bara han får vara med oss så Stella och jag läste sagor, ritade och åt glass och vindruvor.
Hon tittade på mina filmsnuttar jag har i mobilen. Hittade när Robin Bengtsson vann finalen på Friends och sjöng vinnarlåten. Hon blev överlycklig och sa något obegripligt på engelska som jag anar betyder "I can´t go on" och berättade att den här är bra och den brukar dom dansa till på förskolan. Och så studsade hon ner på golvet och dansade glatt hej vilt. Underbart! Blir säkert en schlagertjej av henne i alla fall!


Nu har jag varit hemma en stund och kurerat nacken. Har fortfarande jäkligt ont och måste ta mig till Rosenfors igen. Klockan 17.45 går jag på kvällspasset. Emilie och Jogge tar med sig Alessia på grillmiddag tillsammans med massor med andra bröllopsgäster och givetvis morgondagens brudpar som ställer till med ett ordentligt bröllop i dagarna två. I kväll grillfest och i morgon vigsel i Håtuna Kyrka. Härligt!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar