5 juni 2017

SnabbDag


Dagen då jag mest varit på rull börjar lida mot sitt slut. Startade redan vid 9.30 med att åka till Väsby för att köpa batterier och andra tillbehör till Rudolfs trattar som det verkar vara ständigt batteritorsk på. Var även in i Väsby Centrum en sväng och scannade av affärerna ganska snabbt. Handlade två plagg till mig själv som jag är väldigt osäker på. Måste få någon slags experthjälp att bestämma vilket av dom jag ska behålla.
Hem snabbt för fillunch och sen till Willys för handling till mamma. Efter besöket hos henne så hämtade jag Erika hos frissan för att sedan åka vidare till Kungsängen och gratulera Jogge som hade födelsedag.




Emilie hade bullat upp som alltid.  Solen passade på att visa sig när vi satt ute och fikade. Stella höll hov, alla hennes favoriter var på plats samtidigt och hon tyckte att vi minsann skulle sjunga Jamådduleva för pappa. Vi sjöng, Stella kan hela sången och sen klämde vi i med ett fyrfaldigt hurra som sig bör. Hon såg riktigt nöjd ut gullungen som även hade hunnit byta kläder några gånger under kalaset också.

Efter fikat så begav sig Erika och jag hemåt men stannade till på Dollar Store en snabbis först. Erika fyndade lite hygienartiklar m.m.
Vidare hem och brassa makaroner och stekt falukorv, tänk att det kan vara så himla gott! Ketchup och broccoli var goda tillbehör.

Sen blev det fika i varsin schäslong för Erika och mig medans Rudolf som var surare än vanligt åkte till tippen och slängde grejer. 
Shit, vilket trist och informativt inlägg detta blev.....

I  morgon tänker jag i alla fall inte göra något alls! Bara vila, jag lovar!

 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar