1 juni 2017

HärSkaBajsasOchDrickasSangria


Idag har jag varit på rull i stort sett hela dagen. Började med att åka till Bålsta vid 8.25. Döm om min förvåning när jag svänger in på parkeringen och det redan ringlar en lång kö utanför polisstationen. Trodde i min enfald att jag skulle vara först. Kallt var det också, blåste och var bara 11 grader.
Räknade lite snabbt ut att jag stod som nummer 25 typ.
Vid 9.00 kom det ut en pedagogisk konstapel och förklarade hur det hela skulle gå till. Dom hade 35 nummerlappar, en per pass/id-kort. Scannade av kön igen och upptäckte att det var flera barnfamiljen som skulle sno åt sig en nummerlapp per skalle alltså, inte en per familj som jag trodde.
Hade tur, tror jag fick nummer 32 eller något liknande i kön. Lång väntan ca 2 timmar men det gjorde inget. Var kul att se alla personer som kom in irriterade och halvgriniga och trodde dom skulle få göra sitt pass. Bara att komma igen på eftermiddagen eller en annan dag. Bättre lycka nästa gång, jihhhaiiiI! Vinstlott för mig i alla fall! Om 5 arbetsdagar är mitt pass klart. Känns bra!

Efter den lyckade passhistorien så blev det ett stopp hos veterinären för inköp att kattmat. Vidare till Hjälpsambutiken för inköp av nya halksockor till mamma och sen till Willys för lite kompletteringshandling.

Hem och pussa katten, kissa och sen direkt iväg till Jakobsberg för en lunchinvit med mina två rara döttrar.
Vi åt en trevlig lunch på Tasty´s och det är alltid skönt att tanka lite energi med dom jag älskar mest. Det enda jag inte greppar riktigt är att dom är 32 och snart 30 år, hur fasen har det gått till?

Passade på ett köpa en studentpresent till grannpojken som jag kom på tar just studenten i morgon. Gillar Kitchenbutiken och fyndade även såna däringa färgglada trendiga glasflaskor med sugrör. Kan vara gott att dricka sangria eller något annat svalkande i sommar i dessa. Vi letade efter likadana i plast till Stella men det fanns inga.



Erika och Emilie skulle vidare till Outlet men jag valde att åka hem. Hade varit igång sen arla morgonstund och kände mig lite trött. Fast det drog lite i shoppingtarmen ändå och jag kom på att jag inte besökt nyöppnade Dollar Store ännu. 
Idag var det näst intill folktomt där. Skönt! Och jag blev glad när jag hittade just sådana flaskor i plast till Stella. Köpte några i olika färger, 10:-/st. Köpte även detta flaskställ i trä som jag hoppas kommer få nytta av på sommarens alla bjudningar här i Pettssonska.  Dollar Store är som ett litet Gekås fast i miniformat, gillart!

Fyndade även den rektangulära smideskorgen för 120:-, den fick byta plats med den runda jag köpt tidigare på Jotex. Nu jäklar är dom proppade med toapapper, borde räcka ett tag om ingen får ett diarreochpruttanfall vill säga. Den risken finns väl alltid dessvärre.
Som ni ser så går det framåt med renoveringen av badrummet på nedervåningen. Vi väntar faktiskt bara på en duschvägg innan vi kan ha en högtidlig toalettinvigning med klippning av band, musikkår och bubbel. Längtar så! Just ja, två lampor skall också inköpas, men jag hittar inga jag vill ha!

Nu ska jag äta lite snabbt sen ska jag åka till Stella och leka. Älskar att leka med detta förståndiga flickebarn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar