14 juni 2017

KommerIntePåNågonRubrikSomPassar

Gårdagens besök hos kiropraktor Rosenfors gick bra.  Han hade dock lite svårt att komma åt mina nackkotor för att jag var så stum, stel och hade jätteont.
Men direkt efter behandlingen så kändes det bättre men sen efter ett par timmar så kändes det nästan lika illa igen. Kanske något lite bättre men fortfarande har jag ont och det knakar det i nacken när jag rör huvudet. Bestämde mig redan igår att jag skulle sjukskriva mig i natt. Är rädd att det blir ännu värre om jag jobbar med smärta.
Vill inte riskera att bli värre eftersom vi ska ut och flaxa nästa vecka.


Åkte en snabbis till lilla Alessia för att gosa och tanka kärlek. 
Har ju bara träffat henne en endaste gång tidigare.
Hon är ljuvlig ❤❤❤


Visst är dom väl ändå lite lika systrarna Gomez?
Exakt lika gamla, 5 dagar ❤❤❤




















 Pappa Jogge var med Stella på Leklandet och när dom kom hem var hon lite lätt sovande, typ jättetrött! Det tar tydligen på krafterna att busa runt i ett par timmar.


 När jag kom hem från snabbesöket så märkte jag inte att jultomten hade kommit med ett paket. Det var inte förrän Rudolf kom hem som han upptäckte det.


Paketet innhöll ett par fina AnneP-stickade raggisar!
Precis i min färg och storlek som synes.
Tack snälla du! Inte kliade dom heller....bra!
 



Till sist en bild på kissen, hans betjänt, en Ikealampa, grått tak och ett par sneda glajjer som försöker dölja dom kliande eksemögonen.

Det var väl allt från er lilla favorit...hahahahaha! (Alltid retar det någon!)  Ha en fin dag, jag ska försöka i alla fall.













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar