6 juni 2017

StellasLekstuga


 I dag har Stella och Carlos varit här ett par timmar och lekt. Stellas min när hon öppnade lekstugedörren för första gången är obetalbar. Hon gick in för att sedan knappt komma ut igen.
Vi har kommit överens om att ingen sand eller smuts hör hemma i lekstugan eftersom det blir så smutsigt. Men Stella gillar att ösa och hälla så jag löste det med ett paket billighetspasta istället. Det fungerade minst lika bra och vi har idag blivit bjudna på pastasaft, pastakaffe, pastatårta m.m.
Tog fram Emilies gamla leksakskamera som hon fick när Erika föddes. Den har vi haft mycket skoj med idag, tagit selfies bl.a.






Hon sorterade snabbt ut alla gosedjur jag satt fint i tvättkorgen. Blev bara några kvar och sen hoppade hon i själv och gömde sig för monstren...haha. Hon frågade lite lätt skeptiskt med huvudet på sne "Vad ska det där föreställa?" om en apa som Emilie eller Erika har sytt för länge sedan. 
Den fick såklart inte bara kvar i lekstugan utan åkte tillbaka till flyttlådan. Efter det hade vi kalas i massor för favoriten Bertil och alla andra som på nåder fick vara kvar. Vi sjöng "Ja hom ma leva" och hurrade duktigt och blåste ut låtsasljus på tårtan. Gång på gång, var tydligen många som hade födelsedag just idag.
Stella kan det där med sång, uppvaktning och hurrande. Inlevelsen är det inget fel på! Hög klass!
 

Vi åt korv med brödlunch under parasollet i värmen




 Ja, herregud en sådan rolig dag vi haft. Den gamla gråa Dialogtelefonen som jag nästan slängde igår för jag tänkte att det där vet ju inte Stella var det är för något lekte hon mycket med. Hon "ringde" säkert till halva släkten och berättade att hon var i lekstugan hos mormor.  Och kan ni tänka....Stella lekte bara med min gamla spis. Hon tyckte den var jättespännande!

När Emilie kom på eftermiddagen så vägrade hon åka hem. Blev en lång förhandling innan hon till slut med löfte om att komma tillbaka en annan dag gick med på att åka hem.
Älskade lilla förståndiga barn, du är bara helt fantastisk ❤❤❤❤❤ Vi har skrattat mycket idag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar