27 juni 2017

VackraWenngarn


I går var till favoritstället alla kategorier, ja ni vet vilket. Wenngarn såklart. Stella var supertaggad att hälsa på grisarna och Pinnen. Pinnen är en get som hon gillar. Dessutom hade det det blivit tillökning i getstammen. Och vi hoppades förstås att få se dessa små getbebisar.
Carlos tyckte grisarna var jättespännande och tyckte dom skulle leka, grisarna nonchalerade honom totalt. Jag frågade Stella vad hon trodde grisarna hette, hon svarade och pekade på en och sa Linda.


 Vi hade morötter med oss men det föll inte alls getterna i smaken. Bara en kom fram och provsmakade lite skeptiskt. Getbebisarna syntes inte till. Stella hade en teori att dom var på förskolan.



Vi avslutade med gofika på Slottet. Stella valde en glass som hon utan svårigheter fick i sig. Morfar kom och höll oss sällskap en stund innan jobbet kallade igen.
Gillar att hundar är välkomna både på Slottet och på Wenngarns fantastiska bageri. Blir så mycket enklare att åka på utflykt då.
Jag tog med mig Stella in i Slottskapellet för att visa hur fint det är där. Men hon höll mig hårt i handen, vände på direkten, såg lite rädd ut och sa att det var "äckligt". Haha, undrar om hon kände av någon slags energi (läs: spöken) som jag oftast gör när jag är där inne och även på nästan alla ställen inne på Slottet.


Stella ville ta ett varv till ner till grisarna men då öppnade sig himlen ytterligare en gång så det var bara att försöka få in kvinnor, barn och djur i bilen innan vi blev för blöta. Alessia tittade lite skeptiskt på sin mor innan hon somnade. Hon är så enkel att ha med. Nöjd bara hon får mat, torr blöja och sova lite. Och massor av pussar förstås.
 

Åkte hem och "degade" lite som Stella ville, vilket menas att vi lekte med Play Dohlera. Jag passade på att mysa med Lill-Marängen ❤❤❤ Hon är så ljuvlig!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar