18 juni 2017

Födelsedagarx2

Lördagen den 17 juni, min födelsedag och så även Fridas. Jag fyllde 57?! (fy satan vad trist) och Frida 30. Hade varit fasen så mycket roligare om jag också hade fyllt 30.
Frida är en kär gammal vän som hängt med sen barnen var små. Erikas bästa och första vän, som ler och långhalm har dom hängt ihop sedan 4-årsåldern. Vi har haft så mycket kul tillsammans!

Stella var taggad för fest med nymålade naglar och matchande solbrillor. Bertil hade glömt att byta om och hade fortfarande nattlinne på sig så han fick stanna kvar i bilen. Denna lilla Bertil som Rudolf vann på Liseberg 1979 och som genast blev Emilies favorit när hon var liten. Var väl en himla tur att jag inte hunnit slänga honom. Bertil fyller i alla fall 3 år varje gång vi har kalas i lekstugan. Men i själva verket är han alltså 38 år. Något som Stella inte greppar riktigt, han är 3 och så visar hon 3 fingrar med bestämdhet.


Frida, David och lilla fina Iris som också är 3 år bor i ett fantastiskt fint hus i Hässelby med en härlig lekvänlig tomt med ett stort inbjudande trädäck. Lät jag inte lite som en mäklare där?! Förresten så är Iris en kopia av sin mamma. Helt galet hur lika dom är. Frida såg på pricken ut som Iris när hon var liten.


Pappa Lennart grattar med en kram!


Iris håller koll på drycken

 

Medans Stella ägnade sig åt att hoppa studsmatta, typ hela tiden varvat med att äta popcorn, grillad korv och dricka vatten. Det var varmt!





När vi tackat för oss så åkte vi hem och hämta Carlos och sen vidare hem till oss för att fortsätta firandet. Denna gången var det för mig som Stella med inlevelse fick sjunga "Ja hom ma leva".
Det var sjukt varmt på framsidan där vårt för tillfället enda utebord är placerat. Men vi dukade ändå ut en liten italiensk buffé som som alltid går hem. Jag hade inte så många gäster den här födelsedagen. Inte mycket att fira att jag blir äldre, usch. 
Stella hjälpte till att garnera cheesecaken med färska hallon. Fast dom flesta av bären hamnade i munnen, haha!
Emilie, Jogge, Stella, Alessia, Carlos och Jasmine gjorde att kvällen blev riktigt mysig. Vi satt ute och slogs med myggen ända till strax efter 22.30. 

Idag blir det lite mer firande. Ingrid kommer likaså Erika, det blir härligt. Ska hinna med en nackmassage hos bästa Pia på eftermiddagen också, nacken bråkar fortfarande med mig. Jag har ont och är stel. Och en i hållande huvudvärk på det. Väntar på ett mirakel, undrar om jag kan jobba måndag och tisdag? Osäker just nu i alla fall.

Till sist! Stort tack för era grattisar på facebook, Instagram, sms, mms och kommentarer här i bloggen. Det gör mig glad ❤



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar