31 maj 2017

PassTorskKattOchTjockis

 Började dagen med att kliva ur sängen redan klockan 7.00. Helt frivilligt kan tilläggas, kände mig dessutom utvilad.
Åkte till jobbet med en kasse rabarber som husfrun Yvonne blev glad åt. Vi har världens största och väldigt tidig rabarberplanta här hemma. Gammal som gatan är den också, grävde upp den från min mormor och morfar när dom flyttade från Håtunaholm -86.

Vidare till polisstationen för att fixa pass. Men eftersom det var onsdag i Bålsta och jag hade tisdag här i Bro så var det stängt. Tänk att jag alltid blir så virrig och kan inte hålla ordning på sju simpla  veckodagar ens när jag är ledig. Får prova på nytt i morgon, det är torsdag då va? Även i Bålsta? Då har farbror polisen öppet enligt internettet. Älskar internettet! Vad gjorde man innan internettet?

Blev ett besök hos mamma också. Scannade av kylskåpet och kollade vad som behövdes köpas. For i väg till Willys och handlade till mamma och till oss. Fika, småprat, småplockande och blomvattning när jag kom tillbaka till henne.

Min fina lilla Carlos med vacker tandrad i underkäken

 Carlos familj skulle på födelsedagskalas i kväll och jag föreslog att CG kunde komma och hänga med oss istället för att vara ensam och ledsen. Vi gick en skapligt promenad och kissade så passande på bl.a en kvarglömd cirkuskylt fastsatt på en lyktstolpe. Bra där Carlos, man ska kissa och bojkotta cirkusar, det är djurplågeri i allra högsta grad.
Kommer aldrig någonsin besöka en cirkus även fast mina barnbarn skulle önska det.
 
Juni i morgon och mössan sitter fortfarande på, tror kanske även att raggsockorna är på



Rudolf jobbade med det blivande nybygget i kväll. Mätte och markerade kryss. Till sin hjälp hade han grannens katt. Kan tillägga att denna lilla rara katt är hela 18 år och inte brukar gå utanför tomtgränsen ens. Är dessutom skitskraj för gatans skräck, även kallad Gustav. Men i kväll var hon nyfiken! Carlos blev förvirrad...Va?? en katt till! Gustav förstod inte heller något, Va? har tanten blivit snurrig?!
Sen gick kissen även in en sväng i vårat hus. Janne kattens husse sa att han trodde hon blivit smått dement stackarn. Jag tror bara hon var nyfiken och ville se hur vi hade det.

I morgon kommer det hit en firma som ska skruva ner (låter konstigt) åtta jätteskruvar i marken som altanen sedan ska byggas på. Något nytt påhitt Rudolf har fått nys om och tydligen så mycket bättre, enklare och hållbarare än när man ska gjuta plintar och så. Det blir nog bra! Skynda på med golvet nu så vi kan ha pjäxdans som vi brukar när jag fyller år...
Materialet till bygget kommer på fredag och jag räknar starkt med att han är igång redan på lördagen med golvet. Står med piskan som alltid och hejar på.

Idag är det 66 ynka dagar till Annes bröllop. Gjorde en snabb huvudräkning: Jag behöver (måste) gå ner 153 gram VARJE dag för att tappa mina 10 kg som jag vill få bort. Kanske får köpa tältpinnar till min fina klänning jag inhandlat.
Är typ 1 kg i veckan....känner mig lite lagom skeptisk. Men för fasen, jag kör på som förut och det har funkat. Minus på vågen varje vecka sen mars, jihaiiii! Ibland lite grann och ibland lite mer, precis som det ska vara och jag äter allt och gott hela dagarna. Älskar Viktväktarna!

Dags att sova! Tänkte hänga på låset som en annan krondåre i morgon hos polisen. Vem hänger liksom på låset till polisen?

Sov sött det ska jag försöka göra i alla fall. Hör redan nu att det kommer bli minst två öronproppar i varje öra, kanske tre men så har jag också världens största öron. Jävlar! Vad han snarkar därinne....❤




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar