25 maj 2017

RoyalistJavisst!

Bra lördag idag. Lördag?? Det är ju bara torsdag, man blir lätt dagvill när röda dagar dyker upp så där otippat mitt i veckan.

Tog mig en sväng till Willys på förmiddagen. Fick för första gången leta efter en ledig parkeringsplats. Var smällfullt. Det var något familjejippo på Bro Park så jag misstänker att dom flesta av bilarnas innehåll var gäster till galoppen.

Vid 13.00 så kom Erika på sillunch.  Raringen hade med sig en för tidig Mors-Dagspresent till mig och vilken present sen! Passade mig som handen i handsken.













 







  Nu kan vi boka in en spelkväll så fort som möjligt Anne, Peter, Ingrid, Micke, Inger och Niclas. Jag vinner lätt, jag kan allt om Kungafamiljen. I alla fall tror jag det.
 

Rudolf var en sväng till Wenngarn i morse. Han köper numera finfina ägg från Humparboda Lantbruk. Så mycket godare än vanliga köpeägg från Willys. Och pippisarna är glada pippisar!

Innan han åkte så frågade han om jag ville följa med. Men jag hade precis klivit ur sängen så jag föredrog att vakna till liv framför Nyhetsmorgon. Är galet segstartad lediga mornar, vill liksom bara inte göra något utan bara försöka vakna.

Ett par timmar senare kom han hem med 60 pinfärska ägg och en kasse med godsaker från Wenngarns Bageri där han "råkade" titta in på hemvägen.
I dag var det fina rulltårtsbakelser och en Wenngarnslimpa. Limpan är vansinnigt god, prova den om ni har vägarna förbi Wenngarn.

Efter sillunchen så hjälpte Erika till att lyfta ner trädgårdsmöblerna från vinden (jag har fortfarande jätteont i nacken, axlar och ryggen och känner mig halvt handikappad) 
Vi lät vår fina rottingsoffgrupp stå kvar, har ju liksom ingen plats för den ännu nu när altanen är riven och den nya ska byggas.

Så himla härligt att premiärfika ute i solen med varsin mugg smarrigt Lavazzakaffe och en bakelse. Gustav fick min grädde som han slickade i sig ganska snabbt. 

Nu är det snart läggdags, känner mig trött trots jag att jag inte gjort något speciellt ansträngande idag.
I morgon kommer alla mina gullhjärtan på middag, det vankas grillade lammracks. Mums!
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar