12 maj 2017

JobbRyggrasHejaRobin


Heippa!

Två nätters arbete so far och en natt återstår innan jag blir ledig. Välbehövligt som alltid. Hade en ganska kämpig natt på jobbet i natt. Orosmolnen avlöser varandra, det är alltid någon som väljer att hålla i gång, eller dygna som ungdomarna säger.

Har ont i ryggen också efter att jag lyckats med konststycket att dratta på arlset i skogen häromdagen när jag var ute med Carlos.
Jag föll handlöst rakt ner i backen och blev för ett par sekunder livrädd. Hade jag brutit båda handlederna eller räckte det med en? Kände efter och konstaterade att inget var brutet men fan så ont det gjorde ändå.
Bajspåsen i vänsterhanden lyckades jag i alla fall behålla intakt. Men ryggen var det värst med.
Skyller på klantighet, trötthet, ofokuserad, hunger och en högerfot som inte fungerar helt som den ska.

Tur att det trots allt gick bra och jag slapp att gipsa skadade kroppsdelar. Lite ryggont är för mig vardagsmat och det går förhoppningsvis över snart.

I morgon blir det skoj! Anne och jag ska sova fort och sen åker vi på eftermiddagen till stora staden. Tandborsten är nerpackad också eftersom vi kommer sova på Scandic Haymarket.
Vi ska på kvällen till Hard Rock Cafe där Melodifestivalklubben har ordnat med trevligheter för sina medlemmar.
Det blir middag, vin, skratt och godsaker sen ser vi Eurovisionfinalen på storskärm tillsammans och hejar fram Robin till en topplacering.
Flera av klubbens medlemmar befinner sig på plats i Kiev men vi valde att stanna hemma i år.
Såklart har dom jätteskoj därborta med allehanda aktiviteter, precis som det var här på hemmaplan förra året.

När sändningen från Kiev är slut så blir det artistuppträdande, styrdans och kanske lite untz untz så länge vi orkar. Skönt med hotell så vi slipper traggla oss hem i natten.


Förra året var vi också på Hard Rock Cafe inför Melodifestivalfinalen.
Trevlig kille han till vänster, hon i mitten är inte så tokig hon heller

❤❤❤❤❤




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar