3 maj 2017

DetRullarPå


Gårdagens planer blev det pannkaka av. Min förkylning blev om möjligt ännu värre så jag bokade av mötet med chefen.
Kunde ju inte sitta där och snörvla och kraxa och smitta ner henne. Hade för den delen inte orkat heller.  Tog mig efter mycket om och men till Willys och veckohandlade. Kylskåpet har en benägenhet att gapa tomt efter helgen.
Var helt slut efter det styrkeprovet så resten av dagen gjorde jag inte ett smack. Myste med Gustav en stund i solen men sen ledsnade jag på de med och la mig och sova en timme eller var det två?


Wish!  Fick fyra små paket i går i brevlådan. Vet inte vad jag ska säga om Wish men billigt är det och man betalar väl liksom för det man får. Allt är väldigt väldigt litet! Har mest skickat efter en del lekstugegrejer till Stella. Kastruller, leksaksmat, leksakstårta, bestick m.m. Men allt som dimper ner i brevlådan är tillverkat till pygmeér. Kastrullsetet såg så fint ut på bilden och det stod ingenting i recensionerna eller beskrivningen att det fick plats på sin höjd en ärta.
Men jag tror hon kommer gilla det ändå. Hädanefter har jag lovat mig själv att nu får det vara slutklickat på Wishappen.

Skulle varit till frissan idag men hon var också sjuk och jag blev avbokad. Har därför inte ens kravlat mig ur soffan ännu, kanske borde mumma upp mig och få på mig dagens outfit men nääää, ligger bra här. Krya på dig Monica!

Klockan 16.00 ska jag hämta gullfisen på förskolan, det blir kul! 
Ja, det var väl dagens mest intressanta blogg so far......


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar