25 maj 2017

ÄntligenLiteVila



Halloj mina vänner! Är väl hög tid för en liten uppdatering. Har jobbat tre otroligt tuffa nätter vilket gjort att den mesta av tiden hemma gått åt till vila.
Vi har det extremt oroligt på avdelningarna nu och blir det ingen hjälp i form av en resurs eller annat så kommer i alla fall inte jag orka med stället. Jag vill kunna känna mig nöjd på morgonen när jag går hem. Ha vetskap om att alla mina boende fått den hjälp och omvårdnad dom behöver av mig. Men som läget är nu så är det bara en enda person som tar all min tid, hinner inget annat. Frustrerande, ohållbart och oerhört stressande är bara förnamnet.

I går lämnade jag in kissen till Bålsta Smådjursveterinärer för den årliga friseringen. Han ser inte helt bekväm ut på bilden när veterinär Johanna lyssnar på hjärtat.
Fyra timmar senare kunde Rudolf lösa ut honom och åka hem. Han blev så fin i sin lejonklippning.


 Lugn Gustav, det växer ut fort....

 

Rudolf som är ledig den här veckan från sitt ordinarie jobb jobbar istället med husets renovering.
Nu är det altanens tur att få sig en make over.

 

Tre trallande pojkar firar helg med att gunga i hammocken och ta sig en öl.
Gustav älskar att det har blivit sommar och att han blivit av med sina dumma tovor. Måste köpa ett par egna Crocs till maken, han ska alltid låna mina ❤❤❤  visst passar han i rosa?

I kväll har jag varit på en mysig middag hemma hos Eva, en jobbarkompis som jag tycker om massor.
Hon bjussade generöst på bubbel, frukt, snacks, en supergod middag och en galet god cheesecake till kaffet. Mycket skratt och välbehövligt prat gjorde kvällen till en utav dom bättre. Lät telefonen ligga så därav blev det inte en endaste bild.  Tack rara du för allt, så fort min altan blir klar så gör vi om det här (med risk för att det kommer ta en stund)

Sova strax, i morgon kommer Erika på sillunch. Det blir skoj!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar