17 maj 2017

LiteAlltOmInget


Idag är det precis ett år sedan jag nyopererad låg ute i soffan och var hög på morfin. Operationen av min långdragna kroniska hälseneinflammation var äntligen överstökad och nu väntade minst ett års rehabilitering för att bli förhoppningsvis helt återställd.
Status idag då så här på årsdagen. Jodå, visst är jag bättre. Själva inflammationen och allt annat i hälen som skulle fixas är jag nöjd med. Ingen ständig smärta alls längre. Däremot är väl hälsenan inte helt hundra än. Den stramar, känns som den är för kort och ömmar när jag anstränger den för mycket.
Svårighet att hitta passande skor som inte sitter för "hårt" mot hälen är en omöjlighet.  Men som sagt jag är glad att slippa den ständiga värken som jag hade innan. Och Crocs fungerar väl till allt?


Kommer aldrig i helv... ikläda mig en sådan här plastpjäxa igen. Vadderad var den också så jag slapp frysa. Var absolut det värsta jag varit med om! Panik, klaustrofobikänsla, varmt och förbannat obekvämt var det att ha den dygnet runt. Grät mig till en mer komfortabel sko efter fyra veckor med risk att läkningen inte skulle gå enligt planen. Men det struntade jag i då, ville bara kasta pjäxjäkeln åt skogen.
 

17 maj i dag! Norges nationaldag och Anne har säkert firat med en trave kvikklunsj eller något liknande smarrigt. Här är vi i Globen förra året på ESC för att se semifinalen där Norge skulle försöka ta sig till final. Och hur det gick med det vet väl alla. Hjälpte alltså inte trots Annes norska flagga.


I söndags var jag och mina små hjärtan i vitsippskogen och plockade vitsippor. Hallå?! Det där var väl ända den mest korkade meningen jag skrivit. Vad skulle vi annars plocka i vitsippskogen? Kantareller?


I morgon är det tidig uppställning. Jag får finfrämmat av den är lilla våffelätande vattkoppsdamen.
Tre sorters glass, granatäpplen, jordgubbar, mandariner, risifrutti och lite kakor är inhandlat.
Det ska bli toppenväder så vi kommer säkert vara ute hela dagen. Som tur är så har hon inte så många koppor och feber har hon inte heller. Full fart som alltid med andra ord. 

Bäst att hoppa i säng och hoppas John Blund kommer hyfsat tidigt.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar