26 maj 2017

BraIdagMed


 Produktiv dag för vissa idag, typ Rudolf. För mig mest vila. Bra arbetsfördelning eftersom jag inte är så bra på att riva altan, eller förresten jag har aldrig provat men det såg fasen så trist och ansträngande ut.
Jag åkte till mamma istället, hann med en sväng till Bålsta också och sen kom Emilie, Jogge, Stella och Carlos så då hade jag fullt upp med barnbarnen.
Det gäller att prioritera och göra det man är bäst på som i det här fallet...barnbarnen. Tror jag i alla fall är ganska bra med mina barnbarn.


Jag var mest spänd på att se vad som gömde sig under det gamla altangolvet när det revs. Har ju ändå legat där i 31 år och jag minns att mina barn gillade att peta ner grejer där i trallspringorna. Hittade inget spännande alls mer än ett par bollar, 27 glasspinnar, en fästingborttagare, två ölburkar som var urdruckna, en blomkruka i plast och sen massor med torra löv.


Gustav tyckte nog pappa var knasig, ta bort golvet?!?


Hanns med lite mys under parasollet också. Han är väldigt pappig nu Gustav, jag duger inte alls. Väljer Rudolfs knä nästan hela tiden.


Köpte med mig en Mors Dagsblomma och en Napoleonbakelse till mamma. Kom på att jag sover ju på söndag när det är Mors Dag så vi firade idag istället. Fast egentligen tycker jag det är lite tramsigt med dessa dagar. Behövs det verkligen speciella dagar för att uppmärksamma sina föräldrar m.m?

 

 Framåt middagstid kom den här stjärnan för dagen med rödmålade tånaglar. Och som vanligt blev det många skratt tillsammans med henne. Hon är bara så rolig just nu. Pratar i ett! Långa meningar helt rätt allting hon är otroligt duktig på att prata. Vi bjöd på grillade lammracks (galet gott!), majs och halloumi, rostad mandelpotatis, sparris, morötter och en fetaostkräm. Stella mumsade i sig allt och sa mmmmm gott! Hon är inte bara bra på att prata hon äter allt också förutom broccoli.
 
 

 När vi ätit klart ville Stella gå till lekparken. Vi lekte en stund tills solen gick i moln och det plötsligt blev ganska kallt. Då gick vi hem och klädde på oss, fikade och åt Frostglass och färska hallon.


Som ni ser så har jag haft en himla bra fredag. I morgon ska Erika och jag åka till Wenngarn på Slotts & Retromarknad. Det ser alltså ut att bli ytterligare en bra dag. 
Jobb sen på kvällen och det lär väl inte bli så skoj......vi har det tungt just nu! Orka Ewa!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar