28 maj 2017

KalasVäderOchMassorAvSKoj



Kalasväder i storformat idag! Strålande sol, 26 grader och tokmycket pollen märkte jag också.
Ögonen kliar och rinner och ingenting hjälper. Ser ut som en rödgråten tax typ.
Skitsamma, vi bestämde oss redan i fredags att i går åka till Wenngarns Slott för att besöka Slottsmarknaden.
Vintage & Retromarknaden som är återkommande varje år vid den här tiden.  I år var den bättre arrangerat än vanligt. Den var nämligen mestadels utomhus och i detta väder var det bara så skönt. Fanns även grejs att spana på inne på slottet också. Dyrt som attan är det mesta men det är alltid kul att titta på gamla fina saker. Köpte ingenting alls mer än fika och en glass som vi satt i skön skugga under Sofias ek och smaskade i oss.

Men helvete, vilken skräckinjagande docka! Vid närmare eftertanke kom jag på att jag faktiskt hade en snarlik när jag var liten. Han hette Per (eller stavade han med Ä, Pär!?) och var av exakt samma material som den här dåren på bild. Tror Per ligger i någon låda på vinden och gör livet surt för några andra säkert. Undrar om Stella ville leka med honom...skulle inte tro det!


Den här då? Alltså herregud, jag höll på att skrika till högt när jag såg den sitta där  i en hörna på slottet.


Tycker att slottsträdgården ser lite väl slarvig och inte så noga skött ut längre. Gräset är inte grönt och maskroserna har tagit över. Nu syns inte maskrosorna just på den här bilden men jag lovar det var massor.



Hittade en flamingoklänning och jag vet inte varför jag tänkte på Anne just då.
Tror hon skulle gilla den här


Man tackar!


Sockervadd i olika kulörer fanns det också, inget för oss.


Här är vi under korkeken


Älskar gamla bubblor, tänk när jag hade min Knutte 1959 års modell. Jag älskade den!

Två timmars sömn i kroppen nu efter nattens jobb. Blev tidig uppgång men det gör inget. Vi är mitt upp i en påbörjad möhippa just nu. Jag var inte med på själva nappningen i morse eller den första fysiska aktiviteten av förklarliga skäl men ska strax hoppa på pendeln och ansluta till lunch. Ska bara vimma mig först! Vi kommer få galet roligt är jag säker på.

Kan komma att dyka upp bilder på dagens händelser på Instagram och eventuellt Facebook. Håll utkik!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar