24 november 2015

DennaDagen



Bättre dag i dag! Fick spontanfrämmat av jobbarkompisen Mia, även hon lite halvracklig.
Vi hade ett par trevliga timmar med småprat och gofika. Tur att hon såg till att jag fick mitt sötsug stillat för dom kommande veckorna....mmmm, vaniljhjärta OCH kladdkaka!  Tack rara Mia!
Där gick man upp några hekton. YOLO!
Hoppas vi båda två piggar på oss fort nu så vi kan återgå till jobbet. Tror att vi kanske är lite saknade faktiskt.

Resten av dagen ägnades som alla andra tidigare dagar åt att slappa framför brasan, öppna och stänga dörren till Gustav, jobba på med en beställning av en fotobok som min mamma ska få i julklapp och för att till sist fixa middagen.
Ny matkasse igår, lite suspekta middagar denna vecka kan jag tycka. Fast kul att prova något nytt. Som t.ex pumpa! Var annat "konstigt" gojs i denna gryta också som röda linser och kikärtor. Har aldrig ätit just pumpa tidigare men det var gott och jag var bergis på att Rudolf skulle muttra och ställa frågan "Vad är det här?" med rynkad panna.
Men han åt med god aptit, åt till och med två portioner och tackade artigt för maten och somnade rart med mätt mage i soffan på fem röda.


Lånar en bild från Viktväktarna eftersom jag glömde ta bild. Ja, ni hörde rätt...JAG GLÖMDE!
Har gröt i skallen efter snart två veckor då jag inte behövt tänka nämnvärt. 
I morgon lutar det åt mer främmat. Jogge kommer och hälsar på med småfisarna. Är tydligen något som ska servas i deras lägenhet och då är det bättre att hälsa på mormor än att vara i vägen för farbröder med verktyg i händerna.

Ja, det var väl dagens hyperintressanta lilla rapport från eran favorit.  Häj Häj!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar