12 november 2015

OntOchElände



Idag har jag roat mig med ett 50 minuter långt besök på våran lokala vårdcentral. Man ska tydligen vända sig dit när man är klen eller har ont någonstans har jag hört.
När jag klockan 8.00 ringde på akuttiden som man ska göra enligt deras hemsida så sa sjuksköterskan att dom inte hade några tider förrän i december. Men jag var välkommen ner för att köa på deras dropin-mottagning. Kastade mig i bilen och åkte dit.
I kassan så blev jag informerad om att en sjuksköterska först skulle avgöra om jag var i behov av en läkartid....väntan igen.
Blev efter en liten stund inropad och en syster gjorde en snabb koll på håll på min svullna, röda och ömmande häl och sa att jag hade nog haft för trånga skor på mig. Jomenvisst, så fel du hade.

Fick i alla fall en läkartid, i morgon till Doktor Allahallah, eller något i den stilen. Men det fanns ju inga läkartider? Så klockan 11.00 får jag skutta upp mitt i sömnen efter nattens jobb. Känns inget vidare men jag måste få hjälp med denna smärta.
För övrigt så var det ett himla snörvlande och hostande i det där väntrummet , blir man inte sjuk nu så blir man väl aldrig.

I går kväll var jag till Stella en stund för att leka. Hon var så glad för farmor var redan där så hon hade fullt upp med oss båda.
Emilie visade farmor lite utav kläderna jag köpte på Gekås så inte hon handlar sammalika när hon åker i slutet på månaden.



 Rosa uggletröjan valde hon själv vid påklädningen i morse berättade Emilie.
Det ska börjas i tid....
Snygga tjejen! Kanske ett annat val av leggings eller strumpbyxor bara.


Har faktiskt fredagshandlat med mamma idag, på en torsdag. Enda anledningen till det ät att jag måste få sova i morgon efter läkarbesöket. Har fyra tuffa nätter framför mig nu. Är trött redan och foten värker. Är lite lätt skeptisk hur det kommer att gå, jag är ju inte direkt still på jobbet.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar