2 november 2015

Jodå!



Fortsätter mitt lediga lallande men snart är det dessvärre slut på det roliga. Nio nätter går snabbt fast såklart känns det bra att komma tillbaka till jobbet igen.
Startade dagen med ett medarbetarsamtal med chefen klockan 10.30. Gick bra, var inga konstigheter och jag är bra tyckte hon. Tackar!
Efter det blev det en sväng in på Ica för att köpa Lavazzabönor. I våra små butiker finns inte den sortens kaffe även fast jag har påtalat det många gånger på Willys så tar dom inte in den sorten.

Skomakaren fick också besök utav mig. Mina favoritboots/kängor som jag har haft i hundra år är trasiga. Och jag gråter. Ni vet jag och mina vanskapta fötter, det är ingen enkel match att hitta likvärdiga. Har väl provat ett tiotal par men inga som funkat. Hela grejen med just skor är ju att man får på sig dom på just fötterna och för att jag ska lyckas med det så blir det att gå upp två storlekar minst.
Men då ser man å andra sidan ut som Pippi med tre meter för långa kängor. Hatar att inte kunna köpa såna skor jag vill ha.

Men kvinnan som jobbade hos skomakaren idag jag mig hopp: "Han gör dom fina!" sa hon på knagglig svenska och log stort mot mig. Jag log förstås tillbaka, det finaste jag kunde.

Gav mig i kast med att frosta av boxen på eftermiddagen. Men hur mycket gammalt oätligt fanns det inte i den då? Hittade lussekatter, gamla matlådor, isiga glassar mm. Nu är den ren och isfri och lilla lammet kan därmed levereras från Humparboda Gård eller vad han/hon nu hade för hemadress.
Ja, vi har köpt ett halv lamm, makabert kan tyckas men det är dött alltså. Kommer bli gott med lammracks, kotletter och annat. Kom och laga mat till oss Jogge!

Annars så väntar jag på veckans matkasseleverans, är lite som julafton varje måndag.
Erika lagar middag till oss idag. Sista receptet ur förra veckans kasse, någon slags soppa med köttfärs, grönsaker och pasta. Luktar väldig lovande.


Gustav fick vårkänslor i solen i dag. Skuttade runt på gräsmattan och var en lycklig liten kisse.

 

Pimpade mobilen idag, Har en ny favoritbild på underbarnet numera. Älskar denna bild, hon är så söt. Kolla händerna, munnen och fötterna!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar