23 november 2015

NyDagSammaStatus



Händer ingenting och jag är less, har ont, hatar hälsensjäveln, har skitigt hår, känner mig trött fast jag gör inget annat än vilar och sover, sur, tvär och grinig. Längtar efter barnbarnen gör jag också.
Pallrade mig ut till bilen för en stund sedan, skrapade is för att sedan åka till Willys och handla mjölk som det råder brist på i kylskåpet. Mjölk och japansk soja. Mmmmm, jag vet jag ska hålla mig i stillhet men idag finns ingen som kan handla till mig och herregud lite måste jag väl ändå få röra mig.
Rör mig härinne en del, måste kissa ibland, äta också och så förflyttar jag mig mellan soffa och schäslong ca 7 meter. Sen vill Gustav ut eller in sirkalisa 4 gånger i timmen.
Funderar allvarligt på kattlucka men tvekar eftersom risken är överhängande att han tar med sig sina kompisar in, halvdöda, döda eller fullt vitala små djur med fyra eller två ben.
Har jagat möss och flaxande blodiga fåglar inne förut, inte särskilt skoj någonstans. Tycker nog inte Gustav heller eftersom han la sig i soffan på rygg med benen i vädret och tittade på medans cirkusen pågick. Undrar vad han tänkte då egentligen?

I kväll är det event på Wenngarn. Rundvandring, utställningar och information om det senaste och sen bjuds det på en enklare förtäring. Skulle förstås varit där men stannar hemma och vilar foten. Trist såklart.

Gnälligt inlägg idag med, sorry för det. Finns förstås alltid dom som har det värre, vad är väl en inflammerad hälsena och jag är inte direkt döende bara extremt jäkla less?



 Liten Stella!












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar