16 november 2015

NyDagNyaLiggsår



Nyhetsmorgon, Malou, The real housewives of Vancouver,  Doobidoo, Skavlan, Lyxfällan, The real housewives of Beverly Hills, Ellen DeGeneres show, Äntligen hemma...tror jag nog får dagen att gå.
Men det är faen så tråkigt och jag får fyrkantiga ögon.
Helgen annars förflöt bra. På lördagen gick jag väl en ca 50 steg medans på söndagen kanske det tredubbla då vi blev bjudna på middag hos Emilie och Jogge.
Blev därmed några extrasteg från parkeringen och in till gullungarna som tog emot oss med sträckta armar och glädjetjut som alltid.

Vi blev bjudna på godsaker! Först en mumsig tomat och mozzarellaförrätt och efter det grillad fläskkarre i någon fantastiskt god marinarad (Jogge är expert på marinader!), ugnsrostade grönsaker och potatis, grillad zuccini, grillat bröd och sen hade Emilie gjort sin goda rödvinssås. Oj, vad gott det var!
Stella åt samma mat, hon äter tammesjutton allt med glädje utom då kokt potatis. Men just kokt potatis gillar väl ingen utom hennes morfar då som älskar det.
Men majs är nog favoriten i alla fall, hon är fullkomligt galen i majs och blev därför överlycklig när Emilie plockade fram en burk i går.

Annars så är statusen på min bråkiga hälsena likadant som sist, ingen förbättring alls. Jag är glad att jag till slut kom i väg till doktorn, det hade aldrig gått att travat omkring på jobbets hårda golv 10 timmar varje natt. Det räcker med det jag går härhemma.

Nämen ser man på, nu börjar Lyxfällan ska bara linka ut och trycka till mig lite gott kaffe.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar