25 november 2015

EnDagTillTillÄnda



Hoho i elfte timmen!
Haft en bra dag idag med. Fick finfrämmat på förmiddagen av Stella och Carlos. Givetvis var deras pappa med också.
Var kul att få sitta på golvet och leka, läsa och sjunga med Stella. Har utökat min repertoar nu, idag blev det I ett hus vid skogens slut, Hoppe hoppe hare och Blinka lilla stjärna. Alla med rörelser med stor inlevelse förstås. Tror barnet gillar det.

Efter sångstunden blev det en rajd ut i köket för att dra lite i lådorna, Stella blev överlycklig när hon i nedersta lådan upptäckte en trepack med majsburkar...ma, ma, ma, ma sa hon och såg så glad ut. Hon älskar majs! Klart hon fick äta majs, det är nyttigt.

Har även hunnit med en tur till frissan. Enfärgad, klippt och något tunnare plånbok blev dagens resultat. Men som alltid är jag grymt nöjd, hon är bra min frissa och billig. Vinnande kombo.

För att komma ut och lufta mig lite så beslöt jag mig för att halta in på kvällens nattmöte på jobbet. Var kul att se alla (nästan) mina jobbarkompisar, saknar dom faktiskt. Hoppas det var ömsesidigt.

Som om inte hälsenasmärtan skulle vara tillräcklig så har jag nu också en förbannad tandvärk. Jag som lider av en tandläkarskräck utan dess like har ikväll insett att jag i morgon måste skärpa till mig och försöka få en akuttid. Pinsamt när man är 55! Men inget jag kan rå för. Skulle förstås gått i väg mycket tidigare, men det är lätt att vara efterklok. Kommer väl inte kunna sova i natt.

Har en annan fantastisk rolig grej att berätta också men det får vänta. Tog inga bilder idag, hade fullt upp med annat.
Te? Någon? Nähä, får väl dricka te själv då innan jag letar upp sängen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar